Fulham, Trabzonspor'a Uğurcan Çakır için yaptığı transfer teklifini yükseltti

29.06.2022 - 10:14 | Son Güncellenme: 29.06.2022 - 10:27

İngiliz ekibi, Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'un kaptanı kaleci Uğurcan Çakır için yaptığı transfer teklifini yükseltti. Detaylar haberimizde...

Fulham, Trabzonspor'a Uğurcan Çakır için yaptığı transfer teklifini yükseltti

Trabzonspor'un tarihi şampiyonluğunda başrol oynayan milli kalecinin Avrupa'ya transferi gündemdeki yerini koruyor. Premier Lig'in yeni ekibi Uğurcan Çakır için teklifini revize etti.

Uğurcan Çakır için geçtiğimiz günlerde 17 milyon euroluk teklifle Trabzonspor'un kapısını çalan Fulham, Bordo-Mavililerin 20 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay talebine takılmıştı.

Teklifi 3 milyon Euro artırdılar

Akşam'ın haberine göre; İngiltere Premier Lig'e yükselen ve 200 milyon Euro ayakbastı parası alan Fulham'ın teklifini 20 milyon Euro'ya çıkardığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor kesenin ağzını açtı! İşte son Trezeguet teklifi...
Habere Git

Trabzonspor sonraki satıştan pay isteğinden vazgeçti

Haberde ayrıca, ilk teklif sonrası Ada ekibinden sonraki satıştan yüzde 20 pay isteyen Trabzonspor'un 20 milyon Euroluk son öneri sonrası bu ısrarından vazgeçtiği ileri sürüldü.

 

Uğurcan Çakır'ın kariyer hedefi sebebiyle transferini istemesi de Bordo-Mavililerin inadından vazgeçmesine sebep oldu.

Hayali gerçek oluyor

Sezon boyunca "önce şampiyonluk, sonra transfer" mesajı veren Uğurcan Çakır, çeşitli mecralarda verdiği röportajlarda hayalinin İngiltere Premier Lig'de oynamak olduğunu dile getirmişti.

Menajeri açıklamalarda bulunmuştu

Uğurcan için transfer görüşmeleri yapıldığının altını çizen menajer Necdet Çakır, Süper Lig'in kalitesine değinerek bekledikleri teklife şimdilik ulaşamadıklarını belirtmişti.

Necdet Çakır açıklamasında, "Uğurcan'ı sene içinde transfer konusunda rahatsız etmedik, ama arka planda çok büyük çalışmalar yaptık. Belli bir noktaya geldik. Uğurcan'ın iyi performans göstermesi, başka kulüplerin daha fazla talep etmesi için önemli bir etken oldu. Maalesef ligimiz çok değerli değil. Maçlarımız, derbiler harici çok fazla takip edilmiyor. Milli Takımımız da UEFA Uluslar Ligi'nde C klasmanında. Aksi takdirde daha yüksek rakamlardan bahsedebilirdik. Uğurcan'a, Avrupa'nın 4 büyük liginden ilgi var. Onun için verilecek bonservis bedeli 10-15 milyon Euro arası olacak, üstü olmaz." ifadelerini kullanmıştı.

Uğurcan Çakır'ın performansı

26 yaşındaki başarılı file bekçisi geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 43 maçta sahaya çıkarken kalesinde 46 gol gördü. Uğurcan Çakır 13 maçta ise kalesini gole kapattı. Uğurcan, A Milli Takım formasını ise 20 kez giydi. Bordo mavili eldivenin güncel piyasa değeri 18 milyon Euro.    

Senin için hazırladığımız haberler