Trabzonspor'a Dev Sponspor! Ülker...

06.07.2023 - 16:04 | Son Güncellenme: 06.07.2023 - 16:49

Gelecek sezona teknik direktör Nemanja Bjelica yönetiminde iddialı bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Trabzonspor'a Dev Sponspor! Ülker...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde iddialı bir kadro ile girmek isteyen Trabzonspor'da yönetimin transferde elini kolaylaştıracak bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor'a milyonlarca liralık sponsor

Trabzonspor önümüzdeki 3 sezon için ünlü gıda markası Ülker ile sponsorluk anlaşması imzalandığını duyurdu. Bordo-Mavililier bu anlaşmadan milyon TL kazanacak.

İşte resmi açıklama:

Trabzonspor resmi sitesinden sponsorluğa dair yaptığı açıklamada "Şirketimiz ile Yıldız Holding A.Ş. arasında, 2023/2024-2024/2025 ve 2025/2026 futbol sezonlarını kapsayan bir reklam anlaşması yapılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre; Yıldız Holding, Şirketimize, çeşitli reklam alanlarının kullanımı karşılığında üç sezon için toplam 50.000.000.-TL+KDV ödeyecektir." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Orsic: "Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarından etkilendim"
Habere Git

Kasaya 37 milyon koydular

Trabzonspor'da sezon içinde göreve gelen başkan Ertuğrul Doğan geçtiğmiz ay yapılan Olağan Mali Genel Kurulu'nda geldikleri günden bu yana kulübün kasasına 37 milyon Euro civarında bir eblağ koyduklarını açıklamıştı.

Transferde harekete geçtiler

Trabzonspor, Süper Lig'de harekete geçen ekiplerin başında yer aldı. Bordo-Mavililer şimdiye kadar Southampton'dan Miroslav Orsic, Real Valladolid'ten Joaqin Fernandez, Panathinaikos'tan Dimitrios Kourbelis'i kadrosuna kattı.

Senin için hazırladığımız haberler