UltrAslan'dan flaş açıklama: "Reytingleri başınıza yıkarız!"

05.11.2018 - 00:16 | Son Güncellenme: 05.11.2018 - 00:16

Galatasaray'ın en büyük taraftar gruplarından ultrAslan, sosyal medya hesabından flaş açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın en büyük taraftar gruplarından ultrAslan, sosyal medya hesabından flaş açıklamalarda bulundu.

ultrAslan'ın paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cuma gecesi oynadığımız derbide maçında sahada çekilen HAKEM OPERASYONUNU dün kamuoyu ile paylaştık. Ancak görüyoruz ki operasyon sadece sahadaki TALİMATLI DÜDÜKLERLE sınırlı değil.

Yaşanan yakışıksız olalar doğal olarak medyanın ortam gündemi. Ancak ortada doğal olmayan yorumlar, taraflı yayınlar ve satılık mikrofonlar aracılığı ile Galatasaray aleyhine karalayıcı bir algı operasyonu yürütüldüğünü de görmekteyiz.

Yıllardır kamera karşısında bilirkişilik taslayan, güç ve para kimdeyse onun ardına takılan bu medya maymunlarının kıvraklığı herkesin malumu. Ancak ekranlar bunlara teslim edildiği için ne yazık ki yıllardır bu sefilliklere maruz bırakıldığımız bir gerçek. 

Derbi oyunca tribünde olay olmadı. Sahada oyuncular genel olarak sakindi. Maçı dikkatli izleyenler Soldado isimli futbolu bitmiş ancak çenesi çalışan provakatörün yedek kulübesinden dahi saha için tahrik ettiğini herkes gördü.

Sahaya çıktıktan sonra ise Belhanda'ya yaptığı müdahaleler, arkasından tükürmesi ve maç sonu topu ona fırlatması ile sakin giden maçı nasıl provake ettiği görüntüler ile sabit.

Dakikalarca bu provokatörü görmezden gelen Fırat ve ekürilerinin yapmadığını yapmak, bu ikiliyi ayırmak için sahaya girenler, o esnada Jailson isimli bir başka provokatörün ağır tahriğine şahit oldu.

Bu noktadan sonra her iki takımdan da kendini kaybeden de oldu, olayları yatıştırmak için çaba sarfeden de oldu. En önemlisi o ağır tahrik altında Galatasaray taraftarı sükunetini koruyup bu tahriği cezalandırmaya kalkmadı. Olayların dönülmez bir noktaya gelmesinin önüne geçmiştir. Bu duyarlılığından dolayı Galatasaray taraftarına teşekkür edilmelidir.

Ancak başarısızlığını medyadaki Koçları ile kapatmaya kararlı olan Küçük Aziz talimat vermiş olacak ki 2 gündür medyada bütün olayları Galatasaraylılar çıkarmış, Galatasaraylılar saldırmış gibi alçakça yorumlar yapılıyor.

Zamanında SAMİ YEN'DE açtığımız pankartı tekrar hatırlatalım.  SİZ KOÇSANIZ BİZ ÇOBANIZ!

Bugün yakanıza taktığınız mikrofondan TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK camiasına alçakça saldırırsanız algınızı da ratinglerinizi de başınıza yıkarız!

Başta Beyaz TV'deki yalaka sıvacılar olmak üzere herkes aklını başına alsın! Size talimat veren patronlar, cebinize üç kuruş koyan sahipleriniz değiliz belki.

Ama SAHİPSİZ SANDIĞINIZ GALATASARAY CAMİASININ SİZE DUR DİYECEK 30 MİLYON SEVDALISIYIZ! CAMİAMIZDA SİZİ CİDDİYE ALIP CEVAP VEREN YOK DİYE MEYDANI BOŞ SANMAYIN!

SİZ EKRANDA FENERBAHÇELİ OYUNCULARIN REZİLLİĞİNİ, BUNA ÇANAK TUTAN FIRAT VE SAHİPLERİNİ DEĞİL, "SADECE" GALATASARAY'I HEDEFE KOYMAYA KALKARAK SAHİBİNİZE, REKLAM VEREN YADA VERMESİ MUHTEMEL KOÇLARA YARANIRSINIZ, ANCAK 30 MİLYON GALATASARAYLIYI KARŞINIZA ALIRSINIZ!

ultrAslan

Senin için hazırladığımız haberler