Ultraslan'dan TFF'ye karşı yürüyüş

12.11.2018 - 19:09 | Son Güncellenme: 12.11.2018 - 19:22

Ultraslan'dan TFF'ye karşı yürüyüş

Galatasaray’ın taraftar grubu Ultraslan 12 Kasım 2018 saat 19:05 de yürüyüş yapacağını açıkladı.

Ultraslan TFF’nin PFDK sevklerini protesto etmek ve istifa talep etmek adına büyük yürüyüş düzenlerken sosyal medyadan çağrıda bulundu ve bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklama şu şekilde:

Türk tarihinin en rezil federasyonuna, hukuk tanımaz taraflı kurallarına, sahadaki güdümlü düdüklerine, Medyada ki satılık  kalemlere ve yalaka TV’lere karşı; söz BİTTİ !

Galatasaray düşmanlığı ile beslenen futbol dünyasının bu aşağılık güruhuna tepkimizi göstermek için Pazartesi saat 19:05’te Taksim Tepebaşında toplanıyoruz!

Pazartesi orda olmak bu tepkiye ses yükseltmek her Galatasaraylının görevidir…

Hazırlanan pankartlar da Türkiye Futbol Fenerasyonu, Ali Dürüst ol İSTİFA et gibi yazılar dikkatleri çekti.

işte yürüyüşten kareler...

Taksim Tepebaşında toplanan Ultraslan bir basın açıklaması yaptı yapılan açıklama şu şekilde:

"Hakemler, kurullar, federasyon ve medya insanlardan oluşan topluluklardır. İnsani olarak hata yapmaları oldukça doğaldır. Ancak hakemler hataları her Galatasaray maçında takımımız aleyhine yapıyorsa, bu hataları gidermek için getirilen teknoloji Galatasaray aleyhine daha büyük hatalar oluşturmak için kullanılıyorsa, kurullar malum takımlar için üstünlerin hukuku hükümleriyle koruyucu, kollayıcı vazife görürken Galatasaray'a zarar vermek ve popülizm uğruna kendi koydukları kuralları ve hukukun temel değerlerini ayaklar altına alıyorsa, federasyon yönetimi tüm bu rezillik silsilesine 'dur' demek yerine daha da körükleyip Galatasaray düşmanlığı yapanları adeta ödüllendiriyorsa, medya bazı satılık kalemler gerçeklerin sesi olmak yerine sahibinin sesi oluyorsa, bu Galatasaray'a karşı açılmış sistematik bir savaş demektir. Bireysel hatalardan çıkıp ciddi şekilde çalışılmış stratejik saldırının farkındayız. Onun için aslanlar gibi buradayız.  Her gün daha sıkı kenetleneceğiz. Türk futbolunun gelmiş geçmiş en büyük değeri Fatih Terim'e yapılan tüm saldırılara onunla beraber göğüs gereceğiz. Türk futbolunun değersiz parazitlerine hocamızı yedirmeyeceğiz. Bugünden itibaren Galatasaray camiasının önde gelen tüm isimlerinin, Galatasaraylı iş adamlarının, hukukçuların, sanatçıların, medya mensuplarının tüm güçleriyle bu ahlaksız düzene karşı harekete geçeceğine inanıyoruz. Adalet, bir gün size de lazım olacak. Kenetlenin başka Galatasaray yok."

Senin için hazırladığımız haberler