Ümit Kalko: 'Kirli oyunun içinde olmayacağım'

30.06.2017 - 14:55 | Son Güncellenme: 30.06.2017 - 14:55

AJANSSPOR ÖZEL- Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Silivrsipor’da hareketli saatler yaşanıyor.  Silivrispor Eski Başkanı Ümit Kalko, kongre sürecini ve yaşananları anlattı.

Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuşan Başkan Kalko'nun röportajından önemli satır başları şu şekilde:

'Belediye başkanı engelledi'

"Silivrispor’un yaşadığı bu süreçler ülkemizde yaşanan genel kulüp yönetimi sorunlarının bir başka hali. Biz Silivri’yi seven bir vatandaş olarak kulübümüze sahip çıktık. Ciddi ekonomik planlamalar ve yapılanmalar yaparak borçlarımızı azalttık ve şampiyon olarak bir üst lige çıktık. Sportif ve ekonomik açıdan başarılı bir takım oluşturduk. Genellikle belediye başkanları, yapılanmalar kendi bölgelerinde kulüp başkanları gibi başka bir güç istemiyor. Bizim yönetimimiz ön plana çıktıkça belediye başkanı bizim istifamızı istedi, engellemeler yaptı"

'Kirli oyunun içinde olmayacağım'

"Biz bunlara rağmen belediye başkanına şampiyonluk kutlamalarında teşekkür ettik ancak o aleyhimize konuşmalar yaptı. Yöneticilerimizi belediye binasına çağırarak arkadaşlarımızın yumuşak karınlarını bulup şantaj yaparak olağanüstü karara götürmeye çalıştı. Daha sonra otogar gelirlerimizi de keseceğini söyledi. Kendisi karşımıza bir aday çıkarttı ve biz devam edersek gelirlerimizi keseceğini;çıkarttığı aday başkan olursa daha çok gelir sağlayacağını herkese belirtti. Biz de bu süreçlerden çok rahatsızlık duyduk. Silivri belediye başkanının yapmış olduğu bu çirkin siyaset ve şantajlar sonucu bu kirli oyunların içinde olmak istemediğim için olağanüstü genel kuruldan adaylığımı çektim. Mali yönden bu takımı bataklığa sokarlarsa biz yeniden takımın başına geleceğiz ve sahip çıkacağız. Durum bundan ibarettir"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler