Ümit Karan'dan Diagne ve Mitroglou yorumu!

11.06.2019 - 14:30 | Son Güncellenme: 11.06.2019 - 17:30

Ümit Karan'dan Diagne ve Mitroglou yorumu!

Galatasaray’ın eski golcülerinden ve günümüzün teknik direktörlerinden Ümit Karan, Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevine Abdullah Avcı’nın getirilmesini değerlendirdi. Ayrıca Karan, Galatasaray’ın forvetlerini de analiz etti. A Spor’da konuşan Ümit Karan’ın değerlendirmelerinden Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

Ümit Karan: "Beşiktaş yönetiminin Abdullah Avcı'nın arkasında durması lazım"

Takımları gençleştirmek lazım. Ajax örneği var. Beşiktaş bir FEDA sezonuna başladı. Ama onu tükettin. Herkeste mali problemler var. Türkiye ekonomisi kötü. Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’ta başarılı olacağını düşünüyorum. Kredisi var. Mesela Sergen Yalçın olsaydı? Kredisi 3 hafta daha fazla oluyor. Abdullah Avcı’nın kredisi daha az olabilir ama yönetimin arkasında durması lazım.

Ümit Karan: "Abdullah Avcı, Beşiktaş'a kendisiyle yarışmak için gitti"

Sadece teknik direktör değiştirmekle iş olmaz. Türkiye’de teknik adamlara krediler her zaman az. Ama biraz akıllandık. Beşiktaş’ın yapacağı transferler önemli. Abdullah Avcı kendisini geliştirdi. Abdullah Avcı, Beşiktaş’a kendisiyle yarışmak için gitti. Abdullah Avcı, gençleri de takip ediyor. Genç ve tecrübeli futbolcuları iyi harmanlamak lazım.

Ümit Karan: "Galatasaray, Diagne'yi satmalı"

Diagne benim tarzım bir futbolcu değil. Ama 30 gol attı. Bu az değil. Satılacağını düşünüyorum. Fatih Terim’in sistemini biliyorum. Diagne, bu sisteme ters geliyor. Bence Galatasaray, Diagne’yi satmalı. Bazen değişiklikler gerekiyor. Diagne’nin yerine alternatif futbolcu da her zaman şart.

Ümit Karan: "Mitroglou'yu hiç beğenmiyorum"

Bir santrfora güvenip sezona çıkamazsın. Sakatlık, cezalı gibi durumlar oluyor. Mesela Galatasaray'da Mitroglou’yu da beğenmiyorum. Düşüşte olduğunda geldi. Kalıp kalmayacağını bilmiyorum. Kalmayabilir.

Ümit Karan: "Vedat Muriç, Galatasaray için iyi bir alternatif"

Vedat Muriç, Galatasaray için iyi bir alternatif olabilir. Tecrübeli değil diyebilirsiniz. Ama tecrübelenecek. Vedat çalışarak geliyor. Durak durak geliyor. Bu önemli. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler