"Ümit Özat’a o yolu Şenol Güneş açtı"

03.04.2017 - 12:21 | Son Güncellenme: 03.04.2017 - 12:21

AJANSSPOR -  Türkiye’nin en zengin içerikli spor kanalı S Sport’ta yayınlanan ve sporseverlerin büyük beğenisini kazanan Sabah Sporu Extra programında Radyospor Genel Yayın Yönetmeni Barış Ertül ve Radyospor’un sevilen programcısı Hasan Bek dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Selçuk Aytekin’in moderatörlüğünde yayınlanan programda öne çıkan açıklamalar şu şekilde :  

Barış Ertül : “Puan farkı şaşırtırıcı değil”

5 puanlık fark hiç şaşırtıcı değil. Beşiktaş Türkiye'nin tartışmasız en iyi takımı. Temaslı oyundan yana biraz sıkıntısı var. Normal oyununda kora kor mücadelede Beşiktaş'ın yenemeyeceği takım yok.Lig bu haftadan itibaren 100 defa koşulsa, Beşiktaş 90'ını bırakmaz. Beşiktaş bundan sonraki maçlarının hepsini kazanamaz ama Beşiktaş'ın puan kaybı yaşadığı haftada Başakşehir de yaşar.

Barış Ertül :  “Fenerbahçe’de takımı yönetim ittiriyor”

Fenerbahçe'de yönetim arkadan ittiriyor takımı, "hadi koçum, hadi aslanım" diye, bari lig ikinciliği olsun diye. G.Saray ve F.Bahçe birbirlerini geçtikleri zaman arkaya bakıyorlar. Önlerindeki Beşiktaş ve Başakşehir'e bakmıyor. Şenol Güneş Bursaspor'un başına geçmiş, Fernandao gol kralı olmuş. Fenerbahçe'ye gelince gördük halini. Şenol Güneş ile yükselen futbolcuların, Şenol Güneş'siz haline iyi bakmak lazım.

Barış Ertül : ”Ümit Özat’a o yolu Şenol Güneş açtı”

Şenol Güneş'in Ümit Özat'ın cüssesi hakkında konuşması bir yol açıyor. Açtığı yol çok ucuz, çok çiğ bir yol. Biz her şeyi ucuzlaştırıyoruz. Bu polemikleri bile çapsızlaştırıyoruz, kalitesizleştiriyoruz. Beşiktaş'ın futbol takımı ile Fenerbahçe'nin basket takımı, kendi dallarında bu işi en iyi yapan takımlar. Beşiktaş'ın futbol takımı ile Fenerbahçe'nin basket takımını izleyip de keyif almayan, kendine sporsever demesin.

Barış Ertül : “Advocaat, Volkan Şen’i bitirdi”

Amatör kümede bile 65. dakikada  oyuna aldığın oyuncuyu, 75. dakikada oyundan çıkarmazsın. Volkan Şen'i yedin bitirdin şimdi.

Ertül’den Trabzonspor ve Galatasaray yorumu…

Trabzonspor'un ikinci yarıdaki en büyük farkları; kanat bekleri, Olcay Şahan ve N'Doye. Galatasaray'da Selçuk İnan gibi "sorumsuz" bir futbolcu bile sorumluluk almaya başladı Tudor ile birlikte.


Öte yandan Hasan Bek ise gündeme ilişkin şu değerlendirmeleri yaptı :

Hasan Bek : “Beşiktaş işi haftalar öncesinden bitirdi”

Beşiktaş bu işi 5-10 hafta önce bitirdi açıkçası... Takımda müthiş bir ahenk var. Şenol Güneş, dünyanın en iyi 20 teknik direktöründen biri. Bunu kabul etmek lazım. Fenerbahçe'nin lig ikinciliği şansı yok.

Hasan Bek : “3 maç arka arkaya kazanamazlar”

Galatasaray ve Fenerbahçe 3 maç arka arkaya kazanamaz. Şenol Güneş ve ekibi maçları 4. hakemle birlikte oynuyorlar. Bugün Başakşehir'in yenilen puanlarını yerine koysan, Beşiktaş'ın iki puan önüne geçer.

“Volkan Şen’in Fenerbahçe kariyeri bitti”

Quaresma'yı izliyorsun, bencillik yapıyor yine de keyif alıyorsun. Advocaat çok şık bir hareket yaptı Volkan Şen'e. Volkan Şen'in Fenerbahçe kariyeri 75. dakikada bitmiştir bence.

Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler