Hentbol Haberleri: Ümraniye İle Sakarya Büyükşehir Karşı Karşıya Geliyor

29.01.2023 - 00:14 | Son Güncellenme: 29.01.2023 - 00:16

Hentbol Son Dakika Haberleri: Sakarya Büyükşehir hentbol takımı, bugün Ümraniyespor deplasmanına konuk ediyor. Maç ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Hentbol Haberleri: Ümraniye İle Sakarya Büyükşehir Karşı Karşıya Geliyor

AJANSSPOR HABER

Sakarya Büyükşehir hentbol takımı, ligin 14. haftasında Ümraniye Belediyesi ile karşılaşacak. Zorlu maçın ne zaman ve saat kaçta olacağı ise merak konusu olmaya başlandı. İşte maça dair detaylar...

Maç ne zaman ve saat kaçta?

29 Ocak Pazar günü Müzahir Sille Spor Kompleksinde oynanacak mücadele saat 14.00’de başlayacak.

Ligde 10 galibiyet 1 beraberlikle 3. sırada bulunan Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye karşısında da galip gelerek zirve takibini sürdürmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Avrupa Hentbol Federasyonu Konyaaltı Plajlarını beğendi
Habere Git

Nilüfer Belediyespor’da Tamer işler’e güven oyu

 Nilüfer Belediyespor Kulübü'nün 11. Olağan Genel Kurulu, Nilüfer Belediyesi Nikah Evi’nde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Tamer İşler oy birliği ile tekrar başkan seçildi. Nilüfer Belediyespor Kulübü'nün 11. Olağan Genel Kurulu geniş katılımla gerçekleşti. Genel Kurulda açılış konuşmasını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem yaptı. 

 Başkan Erdem Nilüfer Belediyespor Voleybol ve Hentbol Takımlarının en üst liglerde yıllardır Bursa’yı başarı ile temsil ettiğini belirterek, “Bunun yanı sıra aktif 17 amatör branşla da ülke sporuna destek veriyoruz” dedi. 

Seyhan Belediyespor Kulübü’nün değişik branşlarında başarılı olan takımlarının hocaları ve sporcularıyla bir araya gelen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sportif anlamda ciddi yatırımlar yaptıklarını bunun sonucunda da başarılı sporcular yetiştirip Türk sporuna kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler