Ümraniyespor evinde Giresunspor'a yenilgiyi tattırdı: 2-0!

01.09.2018 - 18:42 | Son Güncellenme: 01.09.2018 - 21:50

Ümraniyespor ile Giresunspor, Spor Toto 1. Lig'in 4.haftasında karşı karşıya geldi. Ümraniyespor rakibini geçerek 3 puanı aldı.

Ümraniyespor evinde Giresunspor'a yenilgiyi tattırdı: 2-0!

Spor Toto 1. Lig’in 4.haftasında Ümraniyespor ile Giresunspor takımları karşı karşıya geldi. Ümraniye İlçe Stadı’nda oynanan ve hakem Erkan Engin’in yönettiği maçı ev sahibi takım 2-0 kazanan taraf oldu.

Ümraniyespor hedefe ilk yarıda vardı

Karşılaşmada Ümraniyespor’a 3 puanı getiren golleri 24.dakikada Recep Aydın ile 41.dakikada Andreas Vasilogiannis kaydetti.

Giresunspor ilk yenilgisini aldı

Alınan bu sonucun ardından İsmet Taşdemir yönetimindeki Ümraniyespor 6 puana yükselirken; ligdeki ilk mağlubiyetini alan Metin Diyadin'in çalıştırdığı Giresunspor ise 9 puanda kaldı.

Takımların fikstürü

Ligde gelecek hafta Ümraniyespor deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak. Giresunspor da evinde Afjet Afyonspor ile mücadele edecek.

MAÇTAN DETAYLAR

Stat: Ümraniye Belediyesi

Hakemler: Erkan Engin, Gökhan Memişoğlu, Furkan Ürün

Ümraniyespor: Burak Öğür, Oğuz Ceylan, Merthan Açıl, Appindangoye, Mucahit Albayrak, Muhammed Gönülaçar, Recep Aydın (Dk. 85 Atabey Çiçek), Vasilogiannis (Dk. 64 Bulut Kaya), Emircan Altıntaş, Dialiba, Leandrinho (Dk. 90+1 Bahadır Taşdelen)

Giresunspor: Anıl Atağ, Emre Uğur Uruç (Dk. 34 Serry), Aykut Demir, Uğur Arslan Kuru, Hüsamettin Tut, Landel, Kürşad Sürmeli, Sangare, Muhammet Reis (Dk. 57 Ozan Can Kökcü), Adama, Dauda (Dk. 73 Ergin Keleş)

Goller: Dk. 24 Recep Aydın, Dk. 41 Vasilogiannis (Ümraniyespor)

Sarı kartlar: Dk. 45 Aykut Demir, Dk. 74 Ozan Can Kökcü (Giresunspor), Dk. 53 Oğuz Ceylan (Ümraniyespor)

Senin için hazırladığımız haberler