Ümraniyespor, Teknik Direktörlük İçin Mustafa Er ile Anlaştı

20.04.2023 - 17:13 | Son Güncellenme: 20.04.2023 - 20:19

Teknik Direktör Recep Uçar ile yollarını ayıran Ümraniyespor, Mustafa Er'le prensip anlaşmasına varmıştı. İstanbul ekibi akşam saatlerinde anlaşmayı resmen açıkladı.

Ümraniyespor, Teknik Direktörlük İçin Mustafa Er ile Anlaştı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig temsilcisi HangiKredi Ümraniyespor, teknik direktör Recep Uçar ile yollarını ayırmasının ardından arayışlara hız verdi.

Ümraniyespor, bugün son görüşmelerden sonra ise Mustafa Er ile prensip anlaşmasına varmıştı. Son olarak Bursaspor'da görev yapan Er için akşam saatlerinde resmi açıklama geldi.

Resmi açıklama geldi

İstanbul temsilcisi, "Hoş geldin Mustafa Er. Takımımızın yeni teknik direktörü Mustafa Er olmuştur. Hocamıza başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz" ifadeleriyle anlaşmayı resmen duyurdu.

Kariyerinin büyük bir bölümünde Bursaspor'da çalışan Mustafa Er, Haziran 2022'de görevinden ayrıldığından bu yana bir kulüpte görev almadı.

Ne olmuştu?

Spor Toto Süper Lig’de 23 puanla 18. sırada yer alan Ümraniyespor, geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Recep Uçar ile yollarını ayırmıştı. Vakit kaybetmeden arayışlara başlayan İstanbul temsilcisi, dün Şenol Can'la bir görüşme yaptı ancak sözleşme aşamasında çıkan pürüzler sebebiyle imzalar atılamadı.

Mustafa Er, gözünü Beşiktaş'a dikti

Ümraniyespor, cumartesi günü Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Mustafa Er yeni takımıyla Beşiktaş maçı hazırlıklarına bugün çıkacak.

Ümraniyespor galibiyeti koruyamıyor

Topladığı 23 puanla ligde 18. sırada bulunan HangiKredi Ümraniyespor, bu sezon çıktığı 8 lig maçında öne geçmesine karşın galibiyet alamadı.

Recep Uçar, Fatih Karagümrük maçı sonrası ayrıldı

Son oynadığı lig maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Umut Nayir'in penaltı golüyle VavaCars Fatih Karagümrük karşısında öne geçmesine karşın sahadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrılan kırmızı-beyazlı takım, bu sezon önde götürdüğü 8 maçın 4'ünü kaybederken, 4 maçta ise berabere kaldı.

Son oynanan Fatih Karagümrük maçının ardından, takımın 3 sezondur başında olan teknik direktör Recep Uçar'la da yollar ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler