Ümraniyespor'dan Ayrılan Emre Nefiz, Kocaelispor'la Anlaştı | Transfer Haberleri

02.01.2023 - 13:02 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 15:29

Ümraniyespor haberleri... TFF Süper Lig takımlarından HangiKredi Ümraniyespor, Emre Nefiz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını açıkladı. İşte detaylar.

Ümraniyespor'dan Ayrılan Emre Nefiz, Kocaelispor'la Anlaştı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekiplerinden HangiKredi Ümraniyespor, Emre Nefiz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

Emre Nefiz ile yollar ayrıldı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Emre Nefiz ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmış bulunmaktadır. Takımımıza vermiş olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Bu sezon İstanbul ekibiyle 3 maçta sahaya çıkan 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, 79 süre aldı.

Kocaelispor'la anlaştı

Öte yandan Emre Nefiz'in, TFF 2. Lig takımlarından Kocaelispor ile anlaşmaya vardığı ve Antalya kampına katılacağı iddia edildi.

Kocaelikoz sitesinde yer alan habere göre; Kocaelispor, Ümraniyespor’da forma giyen, hem kanat forvet hem de sağ bekte oynayabilen futbolcu Emre Nefiz ile anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Emre Nefiz ile anlaşmaya varıldığı belirtilerek, Antalya kampına katılacağı belirtildi.

Emre, 1994 Almanya Frankfurt doğumlu. Türkiye’de Gaziantepspor, Alanyaspor, Adana Demirspor, Giresunspor ve Altınorduspor formaları giydi. Süper Lig’de 57,1. Lig’de 63 ve Türkiye Kupası’nda da 25 maçı bulunan Emre 4 gol attı.

Kocaliespor, Emre Nefiz'i açıkladı

Kocaelispor, Emre Nefiz ile sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Kulüpten yapılan duyuruda, "Kulübümüz, Emre Nefiz ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktadır. Camiamıza hayırlı olsun" ifadelerine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler