Trabzonspor'da Umut Bozok ve Bakasetas, Kayserispor maçı sonrası konuştu

01.10.2022 - 19:36 | Son Güncellenme: 01.10.2022 - 19:52

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Yukatel Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da 83'te attığı golle 3 puanı getiren Umut Bozok ile Bakasetas, maç sonu konuştu.

Trabzonspor'da Umut Bozok ve Bakasetas, Kayserispor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında Yukatel Kayserispor ile Kayseri'de karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısını 1-0 geride kapatan Trabzonspor, ikinci yarıda Umut Bozok'un 83'te attığı golle 2-1 galip geldi ve 3 puanı kapmayı bildi.

 

Karşılaşma sonrası Trabzonspor'da Umut Bozok ve Bakasetas açıklamalarda bulundu.

Umut Bozok: "Bilmiyorum ceza olacak mı?"

Bordo-mavililerde oyuna sonradan girip galibiyet golünü atan ve taraftarların sahaya gönderdiği yabancı madde kendisine gelen Umut Bozok maç sonu sert ifadeler kullandı.

 

Bozok "Çok üzücü bir olay oldu. Taraftar sinirlenebilir ama böyle şeyler olmaması lazım. Çok zoruma gitti. Türk futbolcuyuz. Bilmiyorum ceza olacak mı? Çok üzücü bir olay. Forvet için ilk hedef gol, asist yapmak. Maxi sayesinde gol atabildim. Kulübeye doğru koştum. Sonra olay oldu maalesef. Bizim için çok önemli 3 puan. Böyle devam etmemiz lazım. İlk golü yemesek bizim için daha iyi, daha basit olabilirdi." dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzon'da UMUT VAR
Habere Git

Umut Bozok'tan Maxi Gomez'e övgü

Umut Bozok, Maxi Gomez'le uyumu hakkında "Forvet için önemli olan gol atmak. Maxi Gomez arkadaşım sayesinde attım. Kulübeye koştum ve sevinmek istedim. Sonrasında olay oldu. Bizim için önemli galibiyet. İlk golü yemesek, daha güzel bir maç olabilirdi bizim için. Maxi Gomez çok kaliteli. Onunla çalışmak, hem benim, hem de takım için çok güzel. Haftaya ben atamam, asist yaparım ve o atar. İnşallah bu asisti haftaya ben yapacağım" açıklamasını yaptı.

Bakasetas: "Kazanamayacağımız maç yok"

Öte yandan karşılaşmada Trabzonspor'un ilk golünü atan Bakasetas ise maç sonu şöyle konuştu:

 

"Gayet iyi oynadığımızı düşünüyırum. İlk yarıda işler tam istediğimiz gibi gitmese de 5 tane gol pozisyonumuz var. İlk yarının sonucu adil değildi. Soyunma odasında neler yapmamız gerektiğini düşünüyorum. İkinci yarı maçı çevirdik. Çok kaliteliyiz, takım planları uyguladığında kazanamayacağımız maç yok. Geçen sezonun kupa maçının rövanşı oldu bir anlamda. Çok mutluyuz. Bireysel performans tabii ki oyuncunun özgüven kazanması açısından önemlidir. Ama her zaman takımın kazanması çok daha önemlidir. Penaltı atmak farklı bir duygu. Geçen sene kaçırdığım penaltılar da olmuştu ama herkes bana bu konuda güvendi."

Senin için hazırladığımız haberler