‘Umut, Caner’in kramponlarını taşır’ yorumunu beğendi mi? Açıklama geldi

14.06.2021 - 22:07 | Son Güncellenme: 15.06.2021 - 11:02

A Milli Takım kadrosuna alınmayan Caner Erkin’in, İtalya maçından sonra Umut Meraş ile ilgili bir mesajı beğenmesi gündem olmuştu. Batur Altıparmak konuya açıklık getirdi.

‘Umut, Caner’in kramponlarını taşır’ yorumunu beğendi mi? Açıklama geldi

AJANSSPOR-HABER

Caner Erkin’in Şenol Güneş tarafından EURO 2020 kadrosunun dışında bırakılması çok konuşulmuştu. Fenerbahçeli futbolcu kendisi gibi kadroya alınmayan bazı isimlerin aksine sessizliğini korudu. Ta ki İtalya ile oynadığımız ilk maça kadar…

Umut Meraş-Caner karşılaştırması

Milli Takım bu karşılaşmada takım olarak kötü bir performans sergilerken eleştirilerden Umut Meraş da nasibini aldı. Sol bek pozisyonunda oynayan milli futbolcu hakkında sosyal medyadan, “Umut Meraş, Caner’in ancak kramponlarını taşır” şeklinde bir yorum yapıldı.

 

Güneş'e tepki olarak yorumlandı

Bu yorumu Caner Erkin’in beğenmesi ise tartışmaları iyice alevlendirdi. Kimileri tecrübeli futbolcunun, Şenol Güneş’e tepkisini bu şekilde gösterdiğini savunurken, kimileri de Caner’in bir meslektaşı hakkında küçültücü ifade taşıyan yorumu beğenmesini yakıştıramadı. 

Caner: Bir kaza olmuş hemen kaldırdım

Uzun süre konuşulan bu konuyla ilgili Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak’tan açıklama geldi. Altıparmak, “Umut Meraş, Caner Erkin'in kramponlarını taşır' sözü için Caner ile konuştum. Caner; 'Ben beğenmedim. Benim ufaklık telefonla oynarken herhalde beğen tuşuna bastı. Hemen kaldırdım. Ben böyle bir şey asla yapmam' dedi” bilgilendirmesinde bulundu. 

 

 

Caner Erkin hep tartışıldı

Geride kalan sezon Fenerbahçe'deki performansı da çok tartışılan Caner Erkin, sarı-lacivertli takımla 37 maçta forma giyerken 10 asist yapmıştı. Tecrübeli futbolcu gollere katkısını karşılık çok fazla orta yapması ve defansif açıdan zaaf yaratmasıyla eleştiriliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler