Umut Meraş: "Hiçbir zaman hedeften kopmayacağız"

25.10.2021 - 22:23 | Son Güncellenme: 25.10.2021 - 22:29

Süper Lig 10. hafta kapanış mücadelesinde Beşiktaş sahasında ezeli rakibi Galatasaray’ı 2-1 yendi. Maç sonu Beşiktaşlı futbolcusu Umut Meraş açıklamalarda bulundu.

Umut Meraş: "Hiçbir zaman hedeften kopmayacağız"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig 10. hafta kapanış mücadelesinde Beşiktaş sahasında ezeli rakibi Galatasaray’ı konuk etti. Ligde son 3 maçını kazanan Galatasaray karşısında, kendi taraftarı önünde geriye düşen Beşiktaş pes etmedi ve Kanadalı futbolcusu Cyle Larin’in attığı gollerle sarı kırmızılıları 2-1 mağlup etti. 

Karşılaşmada etkili bir performans sergileyen vel ilk golde Larin'e asist yapan Beşiktaş'ın sol beki Umut Meraş değerlendirmelerde bulundu.

"Hedeflediğimiz şampiyona ulaşacağız"

Meraş "Öncelikle Beşiktaş formasıyla bu statta oynadığım için çok mutluyum. Bugün çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum taraftarımızla beraber. Hak eden tarafın biz olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'ı da tebrik ediyorum, onlar da çok iyi mücadele etti. Bir kötü gidişatımız vardı, aslında kötü değildi ama dışarıdan öyle görünüyordu. Biz hiçbir zaman hedeften kopmayacağız, kopmayacağız da, bugün de bunu gösterdik. Önümüzdeki maçları da kazanıp bu sene hedeflediğimiz şampiyona ulaşacağız." dedi.

"Yolun sonunda inşallah boğaza ismimizi yazdırmak istiyorum"

Karşılaşmada sol kanattan gelişen atakta Umut Meraş’ın yaptığı ortaya çok iyi yükselen Cyle Larin, kaleci Fernando Muslera’nın boşa çıktığı pozisyonda topu kafayla ağlara göndererek durumu 1-1’e getirmeyi başardı. Yaptığı asiste değinen Meraş "Bugün asist yapmam mutlu ediyor beni ama önemli olan Beşiktaş'ın kazanması. Bugün ben asist yaparım, yarın başkası asist yapar, o önemli değil. Önemli olan hep birlikte bu gemiyi karşı tarafa taşımak. Yolun sonunda inşallah boğaza ismimizi yazdırmak istiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler