Umut Nayir, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a "Nayır" Demedi!

04.03.2023 - 18:00 | Son Güncellenme: 04.03.2023 - 18:05

Ümraniyesporlu Umut Nayir, bu sezon Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarının hepsinde skora etki etti. Golcü, 3 gol atıp 1 de asist yaptı.

Umut Nayir, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a "Nayır" Demedi!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de ilk kez mücadele eden Hangikredi Ümraniyespor'un golcüsü Umut Nayir, bu sezon dört büyüklerle oynanan maçların hepsinde skora ya direkt veya dolaylı katkı sağladı. 

Eski takımı Beşiktaş'a karşı asist

Umut Nayir, bu maçlarda 3 gol 1 de asiste imza attı. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu, ilk olarak eski takımı Beşiktaş'a Vodafone Park'ta 5-2 kaybettikleri maçta bir asiste imza attı.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a birer gol

Nayir, Fenerbahçe ile oldukça çekişmeli geçen ancak 2-1 mağlup oldukları maçtaysa fileleri havalandırmayı başardı. Nayir, yine büyük heyecana sahne olan Galatasaray maçında da Hangikredi Ümraniyespor 3-2 kaybederken takımının 1 golüne adını yazdırdı.

Trabzonspor'u da boş geçmedi

Ve Umut Nayir son olarak Trabzonspor karşısında da gol sevinci yaşamayı başardı. Üstelik bu sefer attığı gol galibiyetin gelmesine de yardımcı oldu. Ümraniye, son şampiyonu deplasmanda mağlup ederek kendisi namına tarihi bir zafer elde etti.

Nayir'dan 20 maçta 10 gol 2 asist

Bitexen Giresunspor'dan sezon başında ligin yeni takımı Hangikredi Ümraniyespor'a gelen Umut Nayir, kariyerinin en iyi sezonlarından birini yaşıyor. Nayir, Süper Lig'de 20 maçta 10 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

Süper Lig'de 105 maçta 26 gol kaydetti

Süper Lig'de bugüne kadar 105 maça çıkan Umut Nayir, toplam 26 gol atıp 4 de asist yaptı. Oyuncu bu 25 golün 10'unu Ümraniyespor formasıyla atmış oldu. Oyuncu kariyeri boyunca tüm lig kategorilerindeyse 274 maça çıktı ve bu maçlarda 95 gol atıp 9 asiste imza koydu.

Senin için hazırladığımız haberler