Yeni Cenk Tosun mu olacak? Umut Nayir'den çarpıcı sözler!

30.07.2018 - 13:21 | Son Güncellenme: 30.07.2018 - 16:21

Yeni Cenk Tosun mu olacak? Umut Nayir'den çarpıcı sözler!

Beşiktaş’ın yeni transferi Umut Nayir, siyah-beyazlılara transferiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş’ın resmi sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Umut Nayir’in sözlerinden Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

Transfer süreci hakkında

Çok güzel bir andı. Duygularımı tarif etmek kolay değil. Hayali gerçekleştirdik. Süreç aslında biraz uzadı. Çok da yorucu geçti. Osmanlıspor ile devam eden bir sözleşmem vardı. Fesih yaptık tek taraflı. Beşiktaş ile görüştüm. Burada olmaktan çok mutluyum.

"Benim için çok özel bir duygu"

Türkiye’nin en köklü, sağlam bir camiaya geldim. Benim için çok özel bir duygu. Her futbolcunun hayalidir böyle bir camiada oynamak. Burada oynamak tabi ki sorumluluk da yüklüyor. Elimden geleni yapacağım.

"Kendimi buraya hazırlamıştım"

Alt ligde biraz daha mücadele gücü fazla oluyor. Buraya kendimi hazırlamıştım. Geçen sene de hazır olduğumu düşünüyordum. Kendime güveniyorum. Bu formaya layık olduğumu göstermek için çalışmaya devam edeceğim.

Umut Nayir, kendisini nasıl bir futbolcu olarak tanımlar?

Kendimde en güvendiğim durum futbol aklım. Coşkulu futbolu seven bir insanım. Yüksek desteği olan kulüplerde oynamak mücadele gücünü arttırır. Çalışkan ve futbol aklı olan bir futbolcuyum diyebilirim.

Şenol Güneş vurgusu

Şenol Güneş ile birlikte çalışmak ayrı bir heyecan olacak. Mevkidaşlarıma olan katkıları ortada. Cenk Tosun örneği var. Bursaspor’da da öyle. İlk idman öncesi de konuştuk, çok güzel şeyler söyledi. Bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım.

Cenk Tosun kıyaslaması üzerine...

Herkesin dilinde Cenk Tosun var. Tabi ki ben kendi hikayemi yazmak istiyorum. Cenk Tosun burada çok büyük aşama kaydetmişti. Premier Lig’e sıçrama yaptı. Ben de kendimi geliştirmek istiyorum. Hocamızın dediklerini dinleyerek üst seviyeye çıkmak istiyorum.

"Zlatan'a benzetiliyordum"

Halı saha maçında olmuştu. Forma ile oynuyordu arkadaşlar. Beşiktaş formasıyla olmam sevindirmiştir taraftarları. Fizik olarak Zlatan’a benzetiliyordum.

"7 sene oldu, okulu bitiremedim ama..."

Futbola başlama hikayem ile okul durumu örtüşüyor. Eğitim düzeyinde güzel kariyer yapabilmek istiyordum. Futbola başladıktan sonra da devam ettirmeye çalıştım. Ankara’yı kazandıktan sonra orada futbol oynadım. Antrenmanlarla dersler çakışıyordu. 7 sene oldu, bitirmem gerekiyordu. Yatay geçiş olabilir. Halen bitiremedim. Ama bitirmek istiyorum. Güzel bir örnek olmak isterim.

Beşiktaş taraftarlarına övgü

En kolay gol boş kaleye atmaktır. Ama atacağım golleri hayal ediyorum. İsminin stadyumda anons edilmesi çok güzel olur. Attıktan sonra elbette olacaktır. Beşiktaş taraftarını dünya konuşuyor. Desibel rekorları kırmış, herkesin dilinde olan bir taraftar grubumuz var. Bir Benfica maçı hatırlıyorum. Müthiş destek vermişlerdi. Onlar bizi destekleyecekler, biz de karşılığını vereceğiz. Geçen sezon dördüncü olmuştuk, bu sene başka olsun istiyoruz. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler