Umut Nayir'in, Fenerbahçe'den İstediği Maaş Belli Oldu | Transfer Haberleri

28.06.2023 - 08:13 | Son Güncellenme: 28.06.2023 - 08:27

Transfer haberleri... Geçen sezon Ümraniyespor'da başarılı bir performans ortaya koyan Umut Nayir'in, Fenerbahçe'den istediği maaş belli oldu. Detaylar.

Umut Nayir'in, Fenerbahçe'den İstediği Maaş Belli Oldu | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunda kariyerinin en skorer dönemini geçiren Umut Nayir, attığı gollerle A Milli Takım'a kadar yükselmişti.

Fenerbahçe, Umut Nayir'in peşinde

Ümraniyespor ile olan kiralık sözleşmesi biten ve bonservisi TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'da bulunan 30 yaşındaki golcü oyuncuyu Süper Lig devi Fenerbahçe kadrosuna katmak istiyor.

"Umut Nayir'in transferinde öncelik Fenerbahçe'de"

Eyüpspor'un Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Umut Nayir'in transferinde öncelik Fenerbahçe'de. Başkanımız, Fenerbahçe'den bir yöneticiyle görüşüyor” ifadelerini kullanmasının ardından Sarı-Lacivertlilerin son noktayı koymak için yeni teknik direktörün belirlenmesini beklediği öne sürülmüştü.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Umut Meraş için devreye girdi
Habere Git

İstediği maaş belli oldu

TRT Spor'da yer alan habere göre; Umut Nayir'in, Fenerbahçe'den istediği maaş da ortaya çıktı. Buna göre, golcü oyuncunun sarı-lacivertli takımdan yıllık 35 milyon TL garanti ücret istediği belirtildi. 

Fenerbahçe rakamı yüksek buldu

Fenerbahçe cephesinin ise bu rakamı çok bulduğu ve taraflar arasında görüşmelerin devam ettiği ifade edildi.

2022-23 sezonu performansı

2022-23 sezonunda 33 karşılaşmaya çıkan Umut Nayir, attığı 18 gol ve yaptığı 3 asist ile kariyerinin en skorer sezonunu yaşadı. Başarılı futbolcu gösterdiği performansla da A Milli Takım'a kadar yükseldi ve Galler ile oynanan karşılaşmada ilk kez gol atma sevinci yaşadı.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor, Kourmpelis transferini açıkladı. İşte yıllık ücreti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler