Ünal Karaman: "İşimizin zor olduğunu biliyoruz"

06.11.2019 - 22:37 | Son Güncellenme: 06.11.2019 - 22:37

Ünal Karaman: "İşimizin zor olduğunu biliyoruz"

TFF Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Krasnodar maçı öncesi basına açıklamalarda bulundu.

Karaman'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Rakibimiz bizi Trabzon'da yenerek önemli bir avantaj elde etti. Bazı eksiklerle buraya geldik. Genç takımımızdan oyuncuları dahil ettik. Biz mücadele edeceğiz, gayret göstereceğiz. Sonucunu hep birlikte göreceğiz.

Sosa ve Daniel tabii ki önemli eksikler. 7 tane sakat oyuncumuzu saydığımızda bizim için hepsi çok önemli. Belki yarın genç takımdan gelen oyuncularımız forma şansı bulacaklar. Uzun zamandır sakatlık konusuna üzülüyoruz. İnanıyorum ki mücadele edecek her arkadaşımız armalarını en iyi şekilde temsil edeceklerdir.

Sakatlık konusunda gerçekten üzgünüz. Uzun zamandır biz bu oyuncuları kullanamıyoruz. Biz yarın sahada olacağız ve yüzde yüzümüzü kullanacağız. Rakibimiz önemli bir takım ligde de iyi durumdalar. İşimizin zorluklarını biliyoruz. Biz hem psikolojik hem de fiziksel olarak maça hazırız.

Trabzonspor'un geleceğiyle ilgili cümlelerim bu basın toplantısında sizi tatmin etmeyebilir. Bunu daha uzun soluklu konuşabiliriz. Yönetimiz özverili bir şekilde çalışıyorlar, bu bir süreç. Zaman zaman biz sonuçları alarak belirli bir ivme yakaladık. Zaman zaman sonuç almakta zorlandık. Oyuncularımız buna kontenjan oyuncuları da dahil Trabzonspor'u sahiplendi. 

Son durumdan memnun değilim. Taraftarın beklentisini karşılayamadığımız zaman üzülüyoruz. 

Biz yeteneğimiz ölçüsünde en iyisini vermek için mücadele ediyoruz. Olacak her sonucu biz kabulleniyoruz. Yavaş yavaş atacağımız adımları desteklerlerse biz bu işin üstesinden geliriz.

Senin için hazırladığımız haberler