United geri döndü, Mourinho yıkıldı!

11.04.2021 - 20:26 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 20:30

Premier Lig’deki haftanın maçında Manchester United, geriye düştüğü karşılaşmada Tottenham’ı deplasmanda devirmeyi başardı. İşte detaylar…

United geri döndü, Mourinho yıkıldı!

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Lig’in 32. haftası dev bir karşılaşmaya sahne oldu. Şampiyonlar Ligi’ne kalma mücadelesi veren Tottenham Hotspur sahasında zirvenin takipçisi Manchester United’a 3-1 yenildi. 

İlk yarıda Tottenham öndeydi

39. dakikada Lucas Moura’nın pasında Heung Min Son ağları havalandırarak Tottenham’ı 1-0 öne geçirdi. Devre bu skorla tamamlandı.

İkinci yarı Manchester United fırtınası

İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Manchester United, önce 57. dakikada Fred ile beraberliği buldu ardından 79’da Edinson Cavani ile öne geçti. Uzatmalarda Mason Greenwood skoru ilan etti.   

City 74, United 63 puanda

Karşılaşmada konuk ekibin attığı bir gol de VAR tarafından faul gerekçesiyle iptal edilirken, mücadelenin ardından Manchester United puanını 63’e çıkardı. Kırmızı Şeytanlar, böylece lider Manchester City’yi bir maç eksiği ve 11 puan arkasından takibini sürdürdü.

Tottenham'ın işi zorlaştı

49 puanla 7’nci sırada kalan Jose Mourinho’nun Tottenham’ı ise sezon sonunda Şampiyonlar Ligi’ne kalma şansını iyice zora soktu.

Senin için hazırladığımız haberler