Manchester United, Napoli'den Victor Osimhen'i Transfer Etmek İstiyor

12.05.2022 - 17:49 | Son Güncellenme: 12.05.2022 - 18:02

Premier Lig devi Manchester United, Napoli'nin yıldızı Victor Osimhen'i transfer etmek istiyor. Serie A ekibi Napoli, Osimhen için bonservis bedelini belirledi.

Manchester United, Napoli'den Victor Osimhen'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Serie A ekiplerinden Napoli'nin yıldız forveti Victor Osimhen'e Premier Lig devi talip oldu. Napoli, transferin gündeminde olan genç oyuncusu için bonservis bedelini belirledi.

United talip

İtalya'nın Calciomercato gazetesine göre Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Manchester United, Napoli'nin 23 yaşındaki forveti Victor Osimhen'i kadrosuna katmak istiyor.

Napoli'nin istediği bonservis bedeli

Napoli, genç yıldızı için bonservis bedeli belirledi. Habere göre İtalyan kulüp, Manchester United'tan Victor Osimhen için 100 milyon Euro bekliyor.

75 milyon Euro'ya almıştı

Napoli, Eylül 2020'de Victor Osimhen'in transferi için büyük bir bonservis bedeli vermişti. Fransa'nın Lille takımından gelen Osimhen için Napoli, 75 milyon Euro harcamıştı.

Fransa'da değerini katladı

Ülkesi Nijerya'nın Ult. Strikers takımında futbola başlayan 29 Aralık 1998 doğumlu Victor Osimhen, Wolfsburg ve Charleroi gibi takımlarda forma giydi. 2019 yılında 22.40 milyon Euro'ya Lille'e transfer olan genç forvet, Fransa'da değerine değer kattı. Lille'e geldiğinde 13 milyon değere sahip olan Osimhen, giderken 40 milyon Euro değerindeydi.

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş Sörloth görüşmesinin sonucu
Habere Git

Osimhen'in bu sezonki performansı

Napoli forması ile bu sezon 30 karşılaşmada görev alan 24 yaşındaki forvet, 17 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Osimhen, çıktığı maçlarda 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler