Ünlü İngiliz Bisikletçi Mark Cavendish'in Evi Soyuldu! Mahkemelik Oldu

16.01.2023 - 18:06 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 18:18

İngiliz bisikletçi Mark Cavendish, eve dadanan hırsızlar nedeniyle mahkemelik oldu. Cavendish evini soymakla şuçlanan kişiler iddiaları kabul etmiyor. İşte tüm detaylar

Ünlü İngiliz Bisikletçi Mark Cavendish'in Evi Soyuldu! Mahkemelik Oldu

AJANSSPOR - HABER

Fransa Bisiklet Turu'nda elde ettiği 34 etap zaferiyle gelmiş geçmiş en büyük bisikletçi olarak gösterilen İngiliz bisikletçi Mark Cavendish, hırsızlık şoku yaşıyor.

700.000 EURO değerinde saat çaldılar

Independent'ın haberine göre Cavendish ve ailesi, Essex - Ongar'daki evinde uyurken, kar maskeli hırsızlar soygun amaçlı eve girdi. Hırsızlar,  olay sırasında 700.000 EURO değerinde iki Richard Mille saati ve miktarı belirtilmeyen para çaldılar.

Hırsızlık anında evdeydiler

Olimpik bisikletçi Cavendish, gece 02.30'da gerçekleşen olay sırasında eşi ve 3 yaşındaki çocuğu ile yatakta olduğunu söyledi.

İlgini Çekebilir
2024 Fransa Bisiklet Turu'nda bir ilk! 119 yıl sonra...
Habere Git

Şüpheliler, hırsızlığı reddediyor

Yaşanan gelişmeler sonrası yerel polisler, kamera kayıtlarını inceledi ve şüphelileri yakaladı. Ancak yıldız ismin evini soymakla şuçlanan kişiler iddiaları reddediyor.

Mark Cavendish'in kariyeri

Elit bisikletçi, 2011 Yol Dünya Yarışmasında Yol Yarışını kazanarak, bunu yapan ikinci İngiliz Pilot olmuştu. 2016 Tour de France'ın birinci etabını kazanarak kariyerinin ilk Tour de France sarı mayosunu elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler