Ünlü gazeteci Fatih Altaylı hakem oldu

12.11.2020 - 12:14 | Son Güncellenme: 12.11.2020 - 12:31

Son dakika Formula 1 haberleri... Türkiye Grand Prix'sinde ünlü gazeteci Fatih Altaylı'ya da görev verildi. Yapılacak yarışta Fatih Altaylı, yarış hakemlerinden biri olarak seçildi. Türkiye GP ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Dünyanın en büyük motorsporları organizasyonu olan Formula 1 Türkiye Grand Prix’sine sayılı günler kala, tarihi yarışın hakemleri açıklandı.

Yerel Hakem Fatih Altaylı

Açıklanan hakem listesinde Türkiye Grand Prix'sinde görevli 4 hakemden biri ünlü gazeteci Fatih Altaylı oldu.

Açıklanan bilgiye göre, Türkiye'den de yerel hakem olarak ünlü gazeteci Fatih Altaylı seçildi. Yarışın sportif organizatörlüğünü yapan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) üyesi Fatih Altaylı, 15 Kasım tarihinde Türkiye Grand Prix'de görevli yerel hakem olacak. Formula 1 yarışlarında görevli hakemler yarışta yaşanan olayları inceleyip, rapor tutuyor. 

Türkiye Grand Prix Hakemleri

1. Hakem Derek Warwick - İngiltere ( Pilot Hakem )
2. Hakem Fatih Altaylı - Türkiye ( Yerel Hakem)
3. Hakem Dennis Dean - Amerika
4. Hakem Gerd Ennser - Almanya

Formula 1 yarışlarının 14. etabı "Formula 1 DHL Turkish Grand Prix 2020", dokuz yıl aradan sonra 13-14-15 Kasım tarihlerinde Intercity İstanbul Park pistinde gerçekleştirilecek.

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si 15 Kasım Pazar günü saat 13.10'da başlayacak. Yarıştan 1 gün önce yapılacak sıralama turları ise 15.00-16.00 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Hangi kanalda?

Formula 1 Türkiye Grand Prix'si S Sport ekranlarından ve S Sport Plus uygulaması üzerinden canlı olarak izleyiciyle buluşacak.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler