Christos Harpidis Fenerbahçe Ve Ergin Ataman Hakkında Önemli Yorumlar Yaptı

20.04.2023 - 13:07 | Son Güncellenme: 24.04.2023 - 18:32

Gazeteci Christos Harpidis, Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague'deki Olympiakos eşleşmesi ve Ergin Ataman-Panathinaikos iddiaları hakkında önemli yorumlar yaptı.

Christos Harpidis Fenerbahçe Ve Ergin Ataman Hakkında Önemli Yorumlar Yaptı

AJANSSPOR-Burak ALACA

Avrupa basketbol medyasının önde gelen gazetecilerinden Christos Harpidis, AJANSSPOR’a Fenerbahçe Beko’nun EuroLeague play-off’undaki Olympiakos eşleşmesi ve Anadolu Efes Baş Antrenörü Ergin Ataman için ortaya çıkan Panathinaikos iddiaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

“Olympiakos’un işini zorlaştıracaklarına eminim”

Fenerbahçe’nin yeni kurulmuş bir takım olmasına rağmen play-off'ta rakibine zorluk çıkartacağını düşünen gazeteci “Fenerbahçe yeni bir takım. Koçları Dimitris Itoudis ile kadroyu; Nick Calathes, Jonathan Motley, Nigel Hayes-Davis, Scottie Wilbekin, Tyler Dorsey, Carsen Edwards gibi oyuncularla kadroyu baştan inşa ettiler. Olympiakos’un işini zorlaştıracaklarına eminim.” dedi.

"Sezona çok iyi başladılar"

Fenerbahçe’nin yeni bir takım olmasına karşın sezona iyi başladığını fakat sakatlıkların da etkisi ile düştüklerini belirten Harpidis “Sezona gerçekten iyi başladılar fakat sonrasında sakatlık problemleri yüzünden bazı maçları kaybettiler.” İfadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu! İşte o takım...
Habere Git

"Doğru adımları atmaları gerekiyor"

Fenerbahçe’nin Olympiakos gibi belli bir düzene oturmuş bir takımı alt etmek için doğru adımları atması gerektiğini düşünen Yunan gazeteci “Olympiakos gibi iki yıldır neredeyse aynı kadro ile iyi oyun sergileyen bir ekip ile yüzleşmek için doğru adımları atmaları gerekiyor. Bence hedeflerine odaklı kalmalılar, hepsi tecrübeli oyuncular.” dedi.

“Birlikte oynamanın yolunu bulamadılar”

Anadolu Efes’in bu sezon beklentinin altında kalma sebebini takım kimyasına bağlayan Harpidis “Birlikte oynamanın yolunu bulamayan çok sayıda kişilik… Ayrıca Shane Larkin ve Vasilije Micic bazı maçları kaçırdı ve Will Clyburn neredeyse yalnız kaldı. İlk 8’in içinde kalmak için kazanmaları gereken bazı maçları kaybettiler.” dedi.

“Değişiklikler yapmaları gerekiyor”

Anadolu Efes’in tekrardan hedef yükseltmek için birtakım değişiklikler yapması gerektiğini söyleyen Harpidis “Efes şampiyonluğu tekrar kazanabilmek için kesinlikle değişiklikler yapmalı ve yeni bir takım oluşturmalı.” dedi.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman görüştüğü takımı resmen duyurdu!
Habere Git

"Panathinaikos ciddi anlamda ilgileniyor"

Ergin Ataman ile Panathinaikos arasındaki söylentileri doğrular nitelikte konuşan Harpidis “Yunan ekibi Ergin Ataman ile ciddi anlamda ilgileniyor. Listedeki tek isim değil ama önde gelen adaylardan birisi” ifadelerini kullandı.

İlk kez o duyurmuştu

Yunan gazeteci Fenerbahçe Beko’nun 2022 Mayıs ayında Dimitris Itoudis ile yaptığı anlaşmayı ilk duyuran isim olmuş ve Avrupa’da büyük ses getirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler