Ünlü Sunucu Seyhan Şaşko'dan Makedon Türküsü! Kimdir ve kiminle evli?

12.09.2022 - 01:20 | Son Güncellenme: 12.09.2022 - 12:56

Futbol yorumcusu Ersin Düzen'in eşi spor sunucusu Seyhan Şaşko, katıldığı YouTube kanalında Makedon türküsü söyledi. Seyhan Şaşko kimdir? İşte detaylar.

Ünlü Sunucu Seyhan Şaşko'dan Makedon Türküsü! Kimdir ve kiminle evli?

AJANSSPOR HABER

Ünlü futbol yorumcusu Ersin Düzen'in eşi spor sunucusu Seyhan Şaşko, Akustikhane Live Sessions'a konuk oldu. 6 şarkı kaydettiklerini açıklayan Seyhan Şaşko, söylediği bir Makedon türküsünü sosyal medya hesabından paylaşdı.

"Spordan ve yayınlardan bir nefes uzaklaştım"

Seyhan Şaşko, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Spordan ve yayınlardan bir nefes uzaklaştım ve bu hafta “Akustikhane Live Sessions”a konuk oldum. 6 şarkı kaydettik. Bu küçüklüğümden beri en sevdiğim ve severek söylediğim Makedon türküsü ama devamı var elbete." ifadelerini kullandı.

Seyhan Şaşko kimdir?

7 Ocak 1989 tarihinde dünyaya gelen Seyhan Şaşko, spor sunucusudur. beIN Sports Türkiye'de kariyerine devam eden Seyhan Şaşko, ünlü futbol yorumcusu Ersin Düzen ile evlidir.

Henüz üç yaşındayken babasının mesleği dolayısıyla ailesiyle birlikte İstanbul'a taşınan Seyhan Şaşko, eğitimine de burada başladı. Ayazağa Işık Lisesi'nde ortaöğretimini tamamladı. Marmara Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun oldu.

Senin için hazırladığımız haberler