NBA oyuncusu ünlü yetişkin film yıldızını Elsa Jean'i darp etmişti! Bu sefer tutuklandı

16.02.2024 - 21:13 | Son Güncellenme: 16.02.2024 - 21:32

Daha önce ünlü yetişkin film yıldızını darp etmesi ile gündeme gelen NBA yıldızı Bryn Forbes başka bir şiddet şuçundan tutuklandı. İşte detaylar...

NBA oyuncusu ünlü yetişkin film yıldızını Elsa Jean'i darp etmişti! Bu sefer tutuklandı

AJANSSPOR - HABER

Daha önce darp skandalı ile gündeme gelen 30 yaşındaki Amerikalı NBA yıldızı Bryn Forbes tekrardan karıştığı bir şiddet olayı sonrası tutuklandı.

Aile içi şiddetten ötürü tutuklandı

Texas Eyaletinin Bexar County ilçesinde tutuklanan Bryn Forbes, iki çocuğunun annesini boğma ve darp nedeniyle tutuklandı. Gözaltına alınması öncesi olay yerinden kaçan NBA yıldızı için 7.500 dolarlık bir kefalet belirlendi.

Ünlü yetişkin film yıldızı Elsa Jean'i darp ederek gündeme gelmişti

8 sezon NBA'de mücadele eden şutör guard geçtiğimiz yıl bu zamanlarda o zaman nişanlı olduğu ünlü yetişkin film yıldızı Elsa Jean'ı darp ederek gözaltına alınmıştı.

İlgini Çekebilir
NBA yıldızı Yetişkin Film yıldızı ve Striptizci arasında kaldı!
Habere Git

NBA'de 500'e yakın maça çıktı

NBA'de San Antonio Spurs, Milwaukee Bucks, Denver Nuggets ve Minnesota Timberwolves formaları ile 431 maça çıkan yıldız oyuncu; 8.8 sayı, 1.7 ribaunt, 1.2 asist ortalamaları ile mücadele etti.

Yaz aylarında adı Panathinaikos BC ve Barcelona ile anılmıştı

Yaz aylarında NBA'de kendisine bir kontrat bulamayan 1.91'lik guardın ismi yaz aylarında önemli Panathinaikos BC ve Barcelona gibi önemli EuroLeague ekipleri ile anılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler