Üstündağ, Efe Bayram hakkındaki yanlış iğne iddialarına yanıt verdi

16.02.2024 - 11:31 | Son Güncellenme: 16.02.2024 - 12:00

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ İtalya Ligi'nde Cisterna Volley forması giyen Efe Bayram hakkındaki iddia hakkında konuştu.

Üstündağ, Efe Bayram hakkındaki yanlış iğne iddialarına yanıt verdi

Cisterna Volley oyuncusu Efe Bayram, kendisine yapılan bir iğne yüzünden yan etkiler yaşadı. Maça çıkamayan milli voleybolcu konu hakkında çıkan yanlış iğne yapıldı iddialarına TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'dan yanıt geldi. 

İlgini Çekebilir
Milletler Ligi'nin Antalya ayağı biletleri 10 dakika içinde tükendi!
Habere Git

Efe Bayram'a yanlış iğne mi yapıldı?

Cisterna Volley'de maça çıkmayan Efe Bayram hakkında ortaya ciddi bir iddia atıldı. İtalyan ekibinde Bayram'a yanlış iğne yapıldığı ve genç voleybolcunun bu iğne yüzünden çok ciddi sağlık sorunları yaşadığı öne sürüldü.

Sağ tarafında komple tutulma, kas gerginliği ve sinir sıkışması...

Milli smaçör Efe Bayram Cisterna Volley'de kendisine tedavi amaçlı yapılan bir enjeksiyon yüzünden zor günler geçirdi. 2002 doğumlu voleybolcu yaptığı açıklamada yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Herkese merhaba! Aldığım çokça mesaj ve aramalar sonucu sizlere durumum hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Geçtiğimiz günlerde tedavi amaçlı vücuduma uygulanan bir enjeksiyon sonucu zor günler geçirdim. Vücudumun sağ tarafında komple tutulma, kas gerginliği, sinir sıkışması gibi yan etkiler oluştu. Bu sebepten son oynadığımız Modena maçında forma giyemedim ve yarın oynayacağımız Perugia maçında da süre alamayacağım. Bugün itibariyle durumum çok daha iyi antrenmanlara hafiften başladım 1-2 haftaya umuyorum ki toparlayacağım ve sahalara geri döneceğim. Mesajlarınız, aramalarınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Yakında görüşmek üzere."

İlgini Çekebilir
Filenin Efeleri'nin yeni başantrenörü resmen belli oldu!
Habere Git

Üstündağ'dan Efe Bayram açıklaması geldi

Bugün Filenin Efeleri'nin yeni başantrenörünün duyurulduğu imza töreninde TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Üstündağ, Efe Bayram hakkındaki yanlış iğne iddialarını şu sözlerle yalanladı: on parmağın onu da eşittir bizim için, değerlidir. Efe Bayram'ın bir ağrısı oluyor bunun üzerine ise kulüp doktorları tarafından kendisine bir iğne yapılıyor. Kendisinin söyleminden de yola çıkarak tahmin ediyorum ki kalçasından yapılan bu iğne de sinirlere denk geliyor. Bu yüzden de bacakta kısmi olarak güçsüzlük ve halsizlik olduğunu hissediyor. Birkaç gün zor ve sıkıntılı geçiyor. Ama çok şükür şu anda antrenmanlara başladı. Bu bir sakatlık değil, tedaviden dolayı olan yanlış bir enjeksiyon diyelim. En son dün değil önceki gün görüştüm. 'Bir sıkıntım yok, antrenmanlara başladım. Tahmin ediyorum önümüzdeki haftaki maçta da eğer hocamız görev verirse oynayacağım.' dedi."

İlgini Çekebilir
Milli takımlarımız katılacak: Milletler Ligi'nde radikal değişiklikler
Habere Git

"Bir baba erkek veya kız çocuğunu hiç ayırt eder mi?"

Mehmet Akif Üstündağ, sosyal medyada kendisine 'Efe Bayram ile de ilgileniyor musunuz?' eleştirilerine şu sözlerle yanıt verdi: Hani eleştirilerde diyorlar ya 'Efe Bayram ile de ilgileniyor musunuz? Sadece kızlarla mı ilgileniyorsunuz?'. Bir baba erkek veya kız çocuğunu hiç ayırt eder mi? Mümkün mü? Benim için erkekler de kızlar da benim evlatlarım. Hepsine eşit mesafede. Sağlıkları bizim için çok önemli. Her konuda gece gündüz kapanmayan kapı, kapanmayan telefon, kapanmayan yürek ile cevap veriyoruz ve gereğini de yapıyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler