Utku su şişesinden kopya çekti!

11.02.2021 - 23:42 | Son Güncellenme: 12.02.2021 - 14:01

Son dakika spor haberleri... Beşiktaşlı futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor'u eleyerek yarı finale yükseldikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın kalecisi Utku Yuvakuran, penaltıları nasıl kurtardığını açıkladı. Beşiktaş'a geri dönen Cenk Tosun ise maç sonunda değerlendirmelerde bulundu. İşte o detaylar...

Utku su şişesinden kopya çekti!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş, İttifak Holding Konyaspor'u penaltılarda mağlup ederek yarı finalde Medipol Başakşehir'in rakibi oldu.

Karşılaşmanın ardından siyah - beyazlı takımda futbolcular açıklamalarda bulundu.

 

'Şampiyon olmak için her şeyi iyi yapıyoruz'

Takımının 120 dakikadaki tek golünü kaydeden Oğuzhan Özyakup, ''Yarı finale çıktığımız için mutluyuz. Maça da çok iyi başladık. 120 dakika maça hakimdik. Rakibin net pozisyonunu hatırlayamıyorum. Kornerde ikinci golü buldular. Golüm için de mutluyum ama bu dönemde 120 dakika oynamak kolay değil. Golü çalışarak attık, Montero da beni çok güzel topla buluşturdu. Bugün hedefimiz kupada yarı finaldi. Şampiyonluk için ne gerekiyor onu da biliyoruz. Şampiyon olmak için her şeyi iyi yapıyoruz. Cenk'in geldiği için mutluyum. Çok çalışan bir forvet. Buraya alışmasına gerek yok, burayı iyi biliyor'' dedi. 

'Kimin nasıl vurduğunu su şişesine yazdım'

Penaltı atışlarında bir topu kurtaran Utku Yuvakuran ise, ''Turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Zorlu süreçte 120 dakika oynamak kolay değil. Takıma katkı sağladığım için çok mutluyum. Önümüzdeki rakibimiz Başakşehir. Umarım o zamana kadar iyi devam ederiz. hocalarımızla maçtan önce penaltı atışına gidebilir diye konuştuk. Tek tek çalıştık. Kimin nasıl vurduğunu su şişesine yazdım ama bazı oyuncuların nereye attığı belli değildi. Sonuç olarak kazandık. Önümüzdeki maçlara bakacağız'' şeklinde konuştu.

Devre arası transfer döneminde takıma katılan ve ilk defa şans bulan Cenk Tosun ise, ''Yuvamda olduğum için mutluyum. Kulübümü özlemiştim. Güzel başlangıç oldu. Kupada sonraki tura yükseldik. Maçı bitirebilirdik, 1-0 da öne geçtik. Duran toptan kötü bir gol yedik. Sonra pozisyonlar da bulduk. 120'ye bırakmamalıydık. Ancak pozisyonları değerlendiremedik. İlk maçımda galibiyet aldık, çok mutluyum. Konu Beşiktaş olduğunda para ile ilgili fazla konuşmaya gerek yok. Burada takım arkadaşlarıma katkı sağlamaya geldik. Avrupa Şampiyonası'na fit gitmek istiyorum. Burada Şampiyonluğa oynamak istiyorum. Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Sergen Yalçın ile ikinci dönemim. Gaziantep'te onunla çalışmıştım. Hoca çok tecrübelenmiş. Bana da buraya gelmek iyi oldu. Tanıdığım bir hoca olduğu için mutluyum'' açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler