Fenerbahçe Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

10.01.2022 - 10:33 | Son Güncellenme: 10.01.2022 - 18:55

Ligde ilk yarıyı beklentinin oldukça gerisinde kapatan Fenerbahçe, 20. hafta maçında bu akşam Adana Demirspor'u konuk edecek. İşte ilk 11'ler...

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Süper Lig'de ilk yarıyı 32 puanla 4. sırada bulunan Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'in puan kaybettiği haftada 30 puanla 7. sırada yer alan Adana Demirspor'u yenerek 3. sıraya yükselmek istiyor. Fenerbahçe aynı zamanda, Beşiktaş ve Galatasaray yine puan kaybedip lider Trabzonspor'un daha da gerisine düştüğü haftada kazanarak, uzaktan da olsa bordo mavililerin takipçisi olmayı istiyor. 

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler mücadeleyi beIN Sports 1'den izleyebilecek.

Fenerbahçe Adana Demirspor maçının hakemi kim?

Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşmasını Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Esat Sancaktar yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Kutluhan Bilgiç.

İlgini Çekebilir
Böylesi hiç yaşanmadı, tarihi fark! İşte son puan durumu....
Habere Git

Fenerbahçe Adana Demirspor maçının VAR hakemi kim?

Fenerbahçe-Adana Demirshor maçının VAR hakemi olarak Mete Kalkavan atandı. AVAR'da ise Aleks Taşçıoğlu ve Alper Çetin görev yapacak.

Fenerbahçe Adana Demirspor maçının ilk 11'leri

Fenerbahçe: Berke, Osayi, Szalai, Kim, Novak, Sosa, Mert Hakan, Zajc, İrfan Can, Pelkas, Valencia
 

Adana Demirspor: Muriç, Svensson, Tayyip, Samet, Kaan, Stambouli, Belhanda, Castro, Yunus, Vargas, Assombalonga

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe'de Adana Demirspor maçı öncesinde 5 eksik bulunuyor. Rehabilitasyon süreci devam eden Luiz Gustavo, Altay Bayındır ve Mergim Berisha'nın yanı sıra darbeye bağlı ağrı şikayeti nedeniyle Miguel Crespo ve Nazım Sangare Adana Demirspor karşısında forma giyemeyecek.

Adana Demirspor'da ise ülkesi İtalya'da yaptırdığı Kovid-19 testi pozitif çıkan yıldız golcü Mario Balotelli ile sakat olan Khadim Rassoul ve Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Simon Deli takımdaki yerini alamayacak.

Fenerbaheç'de 5 isim ceza sınırında

Fenerbahçe'de Adana Demirspor maçı öncesi 5 isim sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekipte Luiz Gustavo, Filip Novak, Serdar Aziz, Attila Szalai ve İrfan Can Kahveci Adana Demirspor maçında kart görmeleri durumunda Antalyaspor deplasmanına götürülemeyecek.

Fenerbahçe Adana Demirspor maçı iddaa oranları

Süper Lig'in 20. hafta maçı olan Fenerbahçe-Adana Demirspor maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin galibiyetine 1.69 oran, beraberliğe 3.40, Adana Demirspor'un galibiyetine ise 3.80 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.20, 2,5 Alt oranı 1.92, 3,5 Alt oranı 1.33, 4,5 Alt oranı 1.11 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.18, 2,5 Üst oranı, 1.68, 3,5 üst oranı 2.44, 4,5 üst oranı 3.85 oldu.

 

Zeki Murat Göle ile 4. maç

Teknik direktör vitor Pereira yolların ayrılmasının ardından henüz yeni bir teknik direktörle anlaşamayan Fenerbahçe maçlara antrenör Zeki Murat Göle yönetiminde çıkmaya devam ediyor. Sarı lacivertliler 4. kez Zeki Murat Göle ile bir resmi maça çıkacak.

Sezonun ilk radnevusunu da Fenerbahçe kazanmıştı

Ligin ilk yarısında iki takım arasında Adana'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Fenerbahçe 46. dakikada İrfan an Kahveci'nin asistinde Mesut Özil'in attığı golle 1-0 kazanmıştı.

İki takım ligde 36. kez karşılaşacak

Fenerbahçe ile Adana Demirspor, Süper Lig'de 36. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında ligde daha önce oynanan 35 karşılaşmada Fenerbahçe'nin 21, Adana Demirspor'un 4 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 10 maçta ise eşitliği bozamadı.

Senin için hazırladığımız haberler