"Uzatmanın da uzatmasını oynattı"

01.03.2020 - 01:20 | Son Güncellenme: 29.02.2020 - 22:35

TFF Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Antalyaspor, sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Sarı lacivertli takım  beraberlik golünü 97. dakikada buldu.

"Maçın genelinde iyi iş çıkardı"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Lukas Podolski, "Maçın genelinde iyi iş çıkardık. Bu golü yemememiz gerekiyordu. Futbolda her zaman uyanık olmanız gerekiyor. Artık bu maçı geride bırakmalı ve kupa maçına konsantre olmalıyız.

"Uzatmanın da uzatmasını oynattı"

Kendi performansımı değerlendirmek istemiyorum. Takım olarak bakıyorum. 5 dakika uzatma verildi ama bu süre geçti, uzatmanın da uzatmasını oynattı. Futbolda bunlar da var. 1 puan aldık ama daha çok fazla maç var. Alanyaspor'la birlikte bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Haftalardır kaybetmiyoruz. İleride her şey bizim için daha güzel olacak diye ümit ediyorum."ifadelerini kullandı.

Atılan tweet hakkında

Atılan tweet hakkında konuşmak istemiyorum. Antalyaspor'un futbolcusuyum ve yoluma devam etmek istiyorum. Bu maç geçti artık. Çarşamba günü Alanyaspor maçına hazırlanacağız artık. Yaptığımızı hataları yapmadan yolumuza devam etmek istiyoruz.

"Ben her maçı kazanmak için sahaya çıkıyorum"

Geçmiş siz zaten daha iyi biliyorsunuz. Ben her maçı kazanmak için sahaya çıkıyorum. Bugünde öyle oldu. Bu Fenerbahçe maçı ile alakalı bir durum değil. Ortada bir gerçek var ve bugün kazanamadık. Önümüzdeki maçlara bakıp kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler