Uzunoğlu: "2. Lig'e alnımızın akıyla çıkacağız"

11.05.2015 - 11:18 | Son Güncellenme: 11.05.2015 - 11:18

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Spor Toto 3. Lig'deki play-off mücadelesinden başarılı bir şekilde çıkarak 2. Lig'e yükseleceklerine inandığını söyledi.

Haber-Fotoğraf: Sebahattin ALP

Spor Toto 3. Lig'de normal sezon, hafta sonu oynanan müsabakalar ile sona erdi. Ligde 2.Grupta yeralan ve sezonu 60 puanla 4. sırada tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor, play off maçlarına kalma başarısını gösterdi. 

Play-off ilk maçında, Perşembe günü saat 16.30’da Yeni Diyarbakır A.Ş ile Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda yapacakları ilk maçı değerlendiren, Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, " Play-off'tan 2.lige alnımızın akıyla çıkacağız inşallah. Sahamızda, Yeni Diyarbakır A.Ş ile oynayacağımız ilk maçta, hedefimiz mutlak galibiyet. Bunu başaracak güçteyiz. Taraftarlarımıza, yeniden büyük sevinç yaşatmak istiyoruz. 2. Lig'e yükselmek için, önümüzde 3 karşılaşma var. Denizli Büyükşehir Belediyespor, bu engelleri aşacak güce sahiptir" dedi.

18 Mayıs Pazartesi günü yapılacak rövanş öncesi, ilk maçta avantajlı bir skor almak istediklerini dile getiren Uzunoğlu, " İçerde oynayacağımız ilk maçtan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Taraftarlarımızın da, buna inanmasını istiyoruz ve kendilerini Perşembe günü saat 16.30’da Doğan Seyfi Atlı Stadı’na bekliyoruz" diye konuştu.

Spor Toto 2. Lig'e yükselecek son 3 takımın belli olacağı, Spor Toto 3. Lig Play-Off yarı final ilk maçları 14 Mayıs Perşembe, rövanş karşılaşmaları ise 18 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Play-Off'ta 3.Grupta bulunan ve gruplarında 2,3,4 ve 5.sırayı alan 4'er takım kendi gruptaki takımları ile play off’da mücadele edecek. İlk maçlar deplasmanlı, finale kalan takımlar, tarafsız sahada  tek maç yapacak. Finalde kazanan 3 grubun, play off şampiyonu olan toplam 3 takım daha, Spor Toto 2. Lig'e yükselecek.

Spor Toto 3. Lig'de Play-Off yarı final eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

1.Grup: Çorum Belediyespor - Darıca Gençlerbirliği, İstanbulspor A.Ş. - Zonguldak Kömürspor

2.Grup: Gölcükspor - Sivas Dört Eylül Belediyespor, Denizli Büyükşehir Belediyespor - Yeni Diyarbakır

3.Grup: Silivrispor - Ankara Demirspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor - Sakaryaspor A.Ş.

Gruplarında son üç sırada yer alarak Spor Toto 3. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e düşen takımlar şunlar:

1.Grup: Şekerspor A.Ş., Sebat Proje Trabzon Akçaabat, Bozüyükspor

2.Grup: Halide Edip Adıvarspor, 68 Yeni Aksaray Spor, Çankırıspor

3.Grup: FBM Makine Balçova Yaşam Spor, Kayseri Şekerspor, İstanbul Güngörenspor

Senin için hazırladığımız haberler