Valbuena için Beşiktaş maçı çok önemli! İşte nedeni...

28.02.2018 - 09:02 | Son Güncellenme: 28.02.2018 - 09:02

Son dönemde genelde yedek kulübesine mahkum olan Mathieu Valbuena, kupadaki Beşiktaş maçıyla birlikte formayı geri kapmanın peşinde. 

Forma rekabetinde Aatif’ın gerisinde kalan Mathieu Valbuena, yarınki Beşiktaş maçını büyük bir fırsat olarak görüyor. Valbuena, kalitesini konuşturup formayı kapmaya kararlı.

Mathieu Valbuena, sezona fırtına gibi başlayıp ardından kendini kulübede buldu. Aykut Kocaman, öğrencisinin takım oyununa yeteri kadar katkı vermemesi, savunmaya yardım etmemesi ve kaptırdığı toplarla kalede tehlike yaşanmasına neden olduğu gerekçesiyle 11’den kesti. Tecrübeli oyuncu, formasını Aatif’a devretti. Valbuena, son 11 lig maçında sadece 3 kez 11’de sahaya çıktı. Aykut Kocaman, yarınki kupa derbisinde kadroda rotasyona gidecek. 33 yaşındaki oyuncu formasına kavuşacak.

Özel çalışmalarla hazırlanıyor

Valbuena, Beşiktaş derbisini kendisi adına büyük bir fırsat olarak görüyor. Tecrübeli futbolcu, Siyah-Beyazlılar karşısında maça damga vuracak bir performans sergileyerek sezonun geri kalanında formaya ambargo koymaya kararlı. Yıldız oyuncu, derbiye özel çalışmalarla hazırlanıyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler