Valbuena için iki farklı iddia! Küskün mü hırs küpü mü?

06.04.2018 - 09:00 | Son Güncellenme: 06.04.2018 - 09:00

Valbuena’nın “Süre alamıyorum” isyanı artık yerini küskünlüğe bıraktı

Fenerbahçe'de camia kalan 7 haftaya umutlarla girerken, bir isim mutsuzluğuyla dikkat çekiyor. Sarılacivertlilerin transfer etmek için yıllarca uğraştığı Fransız oyuncu Mathieu Valbuena için Samandıra'da yapılan yorumlar "Kafasında Fenerbahçe'yi bitirdi" şeklinde. Oyuncunun haftalardır süren "İstediğim kadar süre alamıyorum" isyanı, yerini küskünlüğe bıraktı

PARA İÇİN KALIR!

Valbuena'nın sadece Aykut Kocaman değil takımda kimseyle konuşmadığı ifade ediliyor. Fransız yıldızın geleceği ise belirsizliğini koruyor. Kimilerine göre, aldığı paradan memnun ve sözleşmesi bitene kadar ayrılmaz... Kimilerine göre ise Kocaman takımda kalırsa, o ayrılacak. (Sabah)

Aatıf'ın yerine oynayabilir!

Öte yandan Fanatik gazetesinde yer alan habere göre uzun süredir ilk 11’de yer almayan ve formayı Aatif Chacheouhe’ya kaptıran Fenerbahçe'nin yıldızı Mathieu Valbuena hırs yaptı.

Aatif’ın yokluğunda Osmanlıspor maçında sahada olmak isteyen Fransız futbolcu, antrenmanlardaki performansıyla dikkat çekiyor.

Aykut Kocaman’ın o bölgedeki düşündüğü diğer isimler ise Alper Potuk ve Mehmet Ekici.

İlk olarak kafasında Ekici’yi oynatmak isteyen Kocaman, Valbuena’nın istekli görüntüsünden sonra kararını değiştirebilir.

Senin için hazırladığımız haberler