Valbuena zorluyor, Aatif bırakmıyor

15.12.2017 - 09:27 | Son Güncellenme: 15.12.2017 - 09:27

Mathieu Valbuena, Adana Demirspor maçında 1 gol 3 asistlik performansıyla, “Artık ilk 11’i istiyorum” mesajını gönderdi. Aynı mücadelede şık bir gole imza atan Aatif da ortaya koyduğu futbolla, formayı bırakmaya niyeti olmadığını gösterdi.

Sezonun ilk haftalarında Fenerbahçe’de performansıyla göz dolduran tek isim Mathieu Valbuena’ydı. Tribünler birçok oyuncuyu ıslıklarken, sadece Fransız yıldıza sevgi gösterisinde bulunuyordu. Ancak tecrübeli futbolcunun Osmanlı maçında sakatlanmasıyla işler değişti. Sivas maçında 11’de şans bulan Aatif, formaya ambargo koydu. Aykut Kocaman, ligde 4’te 4 yapılan süreçte tercihini Faslı futbolcudan yana kullandı.

Gecenin yıldızı oldu

Valbuena, Bursaspor maçında önce Aykut Kocaman’la görüşmüş ve yedek kalmak istemediğini söylemişti. Fransız futbolcu, Adana Demirspor rövanşında ilk 11’de sahaya çıktı; Fernandao’ya 2, Aatif’a 1 asist yaptıktan sonra çok şık bir gole imza atarak gecenin yıldızı oldu. 33 yaşındaki futbolcu, artık ligde de 11’de olmak istediğini net bir şekilde gösterdi.

Kocaman’ın işi zor

Fransız yıldız elinden geleni yapsa da Aatif da formayı bırakmaya hiç niyetli değil. Deneyimli oyuncu da rövanşta güzel bir gole imza attığı ve yine iyi bir futbol sergiledi. Birkaç hafta öncesine kadar adı gönderilecekler listesinde yer alırken, müthiş bir dönüşe imza atan Aatif formunu artırmayı sürdürüyor. Aykut Kocamanı, pazartesi günkü Karabük maçı öncesi bu ikili arasında zor bir seçim bekliyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler