Valbuena'dan flaş sözler! Aykut Kocaman...

18.03.2018 - 11:28 | Son Güncellenme: 18.03.2018 - 11:28

Valbuena'dan flaş sözler! Aykut Kocaman...

Valbuena'dan flaş sözler! Aykut Kocaman hakkında konuşan Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı, devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmayı düşünmediğini de belirtti.

Fransız basınına bir röportaj veren Mathieu Valbuena, "İstatistiklerim benim adıma konuşuyor, tüm organizasyonlarda 6 gol ve 15 asistim var. Yine de bu doğru; Ocak ayından bu yana aldığım süreler azaldı" dedi.

Teknik direktör Aykut Kocaman hakkında da görüş bildiren Fransız yıldız, "Aykut Kocaman ile gerginlik yaşadığımız ile ilgili birçok şey duyuyorum. Biz profesyoneliz. Geçen yaz gelişimi o ayarlamıştı. Bazen peformans göstersem de kendimi değiştirilirken buluyorum. Teknik direktörün tercihlerini anlamayabiliriz ancak bunlara saygı göstermemiz gerekiyor. Muhtemelen nedenleri vardır. Biraz yanlış anlaşılma olduğunu hissediyorum" diye konuştu.

Devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmayı düşünmediğini de vurgulayan Valbuena, "Asla aklımdam geçmedi. Büyük bir kulüpte olduğum için şanslıyım. Türkiye'ye özellikle taraftarların sıcaklığı için geldim. Buradaki delilik inanılmaz. Bu tutkuyu Marsilya'dan biliyorum. Bu, ülkenin ölçeği. Havaalanında dumanlarla karşılandık. Baskı çok güçlü" ifadesini kullandı.  

Saha dışında büyük bir sorun yaşadığı Benzema ile saha içinde karşılaşmasının sorun olmayacağını da vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Elini sıkarım, sorun yok" dedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler