Fenerbahçe'de Enner Valencia, Alanyaspor maçı sonrası konuştu

18.09.2022 - 22:27 | Son Güncellenme: 18.09.2022 - 23:03

Süper Lig'in 7. haftasında Alanyaspor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'de dördüncü golü atan Enner Valencia açıklamada bulundu. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de Enner Valencia, Alanyaspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe’nin Ekvadorlu forveti Enner Valencia, Alanyaspor maçını da boş geçmedi. Müsabakanın 70. dakikasında Lincoln’ün pasında ceza sahası içinde yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderen Valencia, Süper Lig’de gol sayısını 7’ye çıkardı.

Valencia: "Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Valencia "Biliyoruz ki aile hayattaki en önemli şey. Fenerbahçe'de de büyük bir aile oluşturuyoruz. Önemli bir maç kazandık. Bu sezon hedeflerimize ulaşabilmek için bu şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Tabii ki mutluyum. Beni asıl mutlu eden şey takımın kazanarak devam etmesi. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Şimdi milli ara var. Aradan sonra daha güçlü dönmek istiyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Alanya'ya 5 gol, Beşiktaş'a da gözdağı
Habere Git

Valencia'nın oğlu: "Babam gollerine devam ediyor"

Açıklama yaparken Valencia'nın oğlu da söz alarak 5-0'lık galibiyetle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Babam goller attığı için çok mutluyum. Gollerine devam ediyor. Umarım başarıları devam eder."

Willian Arao: "Fenerbahçe’nin Brezilya’yı hatırlamış olması mutlu etti”

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Willian Arao ise, 5-0'lık Alanyaspor galibiyetine ilişkin, "Göstermiş olduğumuz azimden dolayı çok mutluyum. Taraftarlarla bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi. Arao, Beşiktaş derbisi ile ilgili ise iyi bir maç ortaya koyarak kazanmayı hedeflediklerini dile getirdi.

 

30 yaşındaki futbolcu, Brezilya’nın bağımsızlığını ilan edişinin 100. yıl dönümü sebebiyle statta asılan pankartlarla ilgili "Biz Brezilyalılar için önemli bir gün. Bunu gördüğümüzde kendimizi mutlu hissettik. Fenerbahçe’nin bunu hatırlamış olması da mutlu etti. Stadımızda bunu göstermiş olmak güzeldi. Hem de sosyal medyada da paylaşmış oldu kulübümüzün. Mutlu olduk ama daha çok mutlu olduğumuz şey takımımızın galip gelmesiydi” ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş derbisini kazanmak istiyoruz”

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynayacakları Beşiktaş derbisinin sorulması üzerine Arao, “Her derbinin önemi büyüktür. Ben de eğer oynarsam şimdiden kendimi heyecanlı hissettiğimi söylemeliyim. Büyük bir maç olacak. Her iki takım açısından da mücadele gücü yüksek bir maç olacak. Bizler de çok iyi bir maç ortaya çıkararak kazanmak istiyoruz” yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler