Sivasspor - Fenerbahçe maçında Enner Valencia Sakatlandı

29.04.2023 - 19:20 | Son Güncellenme: 29.04.2023 - 23:00

Sivasspor - Fenerbahçe maçında Ali Şaşal Vural ile Enner Valencia çarpıştı. İki futbolcu da pozisyon sonrası yerde kaldı. Valencia, ambulansla oyundan çıktı.

Sivasspor - Fenerbahçe maçında Enner Valencia Sakatlandı

AJANSSPOR - HABER

Sivasspor ile Fenerbahçe karşılaşmasının henüz 7. dakikasında bir sakatlık yaşandı. Bu dakikada Sivasspor ceza sahasına gelen ortada Ali Şaşal Vural ile Enner Valencia çarpıştı. İki futbolcu, pozisyon sonrası yerde kaldı.

Valencia'nın bilincinin açık

Daha sonra Valencia için oyun alanına ambulans dahil oldu. Ekvatorlı oyuncuya boyunluk takıldı ve tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. beIN SPORTS, Valencia'nın bilincinin yerinde olduğunu açıkladı. 

Valencia yerine Rossi

Fenerbahçe'de oyundan çıkan Enner Valencia'nın yerine Diego Rossi oyuna dahil oldu.

İlgini Çekebilir
"Valencia bizi çok korkuttu"
Habere Git

Valencia'nın tomografisi çekildi

Valencia'nın hastanede tomografisinin çektirildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Valencia takım uçağında

3-1 Fenerbahçe galibiyeti ile sona eren mücadelenin ardından Sarı-Lacivertliler, takım uçağı ile dönüş yoluna koyuldu. Hastaneye kaldırılan ve son durumunun iyi olduğu kaydedilen Enner Valencia, kafilede yer aldı.

İlgini Çekebilir
Fener, FERDİ ile YENDİ
Habere Git

Valencia: "Tanrı'ya şükür iyi hissediyorum"

FB TV'ye açıklama yapan Enner Valencia, "Tanrı'ya şükür iyi hissediyorum kendimi. Gollere baktım ama maçı izleyemedim hastanede. Goller hoşuma gitti ama 3 puan daha çok hoşuma gitti. Ailemle konuştum, iyi olduğumu biliyorlar" dedi.

“Antrenman ne zaman?" diye soruyor

Fenerbahçe Kulübü ise Enner Valencia'nın uçaktaki fotoğraflarını paylaşarak, “'Antrenman ne zaman?' diye soruyor" notunu düştü.

Senin için hazırladığımız haberler