Enner Valencia, Geleceğini Garanti Altına Almak İstiyor! İşte F.Bahçe'den İsteği

18.02.2023 - 11:09 | Son Güncellenme: 18.02.2023 - 11:20

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen golcü oyuncu Enner Valencia, geleceğini garantiye almak istiyor. İşte detaylar.

Enner Valencia, Geleceğini Garanti Altına Almak İstiyor! İşte F.Bahçe'den İsteği

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona erecek olan golcü oyuncu Enner Valencia, geleceğini garantiye almak istiyor. Fenerbahçe'nin 1 yıllık kontrat önerirken, Ekvadorlu yıldız ise 2 yıl olmasını istiyor. İşte detaylar...

Valencia, Fenerbahçe'de kalmayı planlıyor

Sabah'ta yer alan habere göre; bu sezon golleriyle Fenerbahçe'yi sırtlayan Enner Valencia'nın geleceği merak konusu. Son olarak İtalyan ekibi Inter'in istediği iddiasıyla gündeme gelen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcular arasında olan Ekvadorlu yıldız, sarı-lacivertli ekipte kalmayı planlıyor.

Fenerbahçe 1 yıllık kontrat veriyor

Yönetim de Valencia ile devam etmeye kararlı. Ancak kontrat süresi taraflar arasında imzaların atılmasına engel oluyor. Fenerbahçe, 33 yaşındaki futbolcuya 1 yıllık kontrat veriyor.

İlgini Çekebilir
Acı haber geldi! Atsu hayatını kaybetti
Habere Git

Enner Valencia 2 yıllık sözleşme istiyor

Türkiye'de mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Valencia, yaşı nedeniyle geleceğini garanti altına almak istediği için sözleşmenin süresinin 2 yıla çıkartılmasını talep ediyor. 

1.8 milyon Euro kazanıyor

Sarı-lacivertli takımda yıllık 1.8 milyon Euro kazanan 33 yaşındaki santrfor, yönetim isteğini kabul ettiği resmi imzayı atacak. Tecrübeli golcü, Süper Lig'de 20 golle krallık yarışında liderlik koltuğunda oturuyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Brezilyalı yıldızın peşinde! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Lincoln Henrique, Antalyaspor'a

Sezon başında teknik direktör Jesus'un tavsiyesiyle Santa Clara'dan alınan Lincoln Henrique'ye, Antalyaspor talip oldu. Akdeniz ekibi, oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Yönetim ise 3 kulvarda devam eden periyodu göz önüne alarak Lincoln'ü göndermeye sıcak bakmıyor. Brezilyalı yıldız, Jesus'un solda ve orta alanda seçeneğini arttırıyor.

Rakip Karagümrük

Fenerbahçe, bugün Süper Lig temsilcisi Karagümrük ile hazırlık maçı yapacak. Samandıra Tesisleri'ndeki mücadele 17.00'de başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler