Fenerbahçeli Valencia, Giresunspor'a attığı golle kendi rekorunu kırdı

12.11.2022 - 17:25 | Son Güncellenme: 12.11.2022 - 18:02

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile Giresunspor karşılaşıyor. Maçta gol atan Enner Valencia, kendi rekorunu kırmış oldu. Tüm detaylar...

Fenerbahçeli Valencia, Giresunspor'a attığı golle kendi rekorunu kırdı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe evinde Bitexen Giresunspor'u ağırlıyor. Karşılaşma 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle devam ederken sarı lacivertlilerin golünü atan Enner Valencia, kendi rekorunu kırdı.

Kariyerinin en golcü sezonu

Karşılaşmanın 18. dakikasında Fenerbahçe, penaltı kazandı. Topun başına geçen Valencia ise topu Giresunspor ağlarına gönderdi. Bu golle Süper Lig'deki 13. golünü atan 33 yaşındaki yıldız oyuncu, ligin henüz 14. haftasında en golcü sezonuna ulaştı. 

Fenerbahçe ligin en fazla penaltı atan takımı

Valencia'nın attığı penaltı golüyle 1-0 öne geçen Fenerbahçe, başka bir istatistiği de yakalamış oldu. Sarı lacivertli ekip bu sezon Süper Lig'de penaltından 7 gol buldu ve bu alanda en çok gol atan takım. Sarı lacivertlileri 5 penaltı golüyle Trabzonspor takip ediyor.

İlgini Çekebilir
CANLI| Fenerbahçe - Giresunspor
Habere Git

4 takımdan daha fazla gol attı

Attığı golle bu sezon ligdeki 13. golüne ulaşan Valencia, Süper Lig'deki 4 takımdan daha fazla gol attı. İşte 33 yaşındaki futbolcunun gol sayısında önünde olduğu takımlar:

  • Kasımpaşa: 11 gol
  • Giresunspor: 11 gol
  • Hatayspor: 11 gol
  • İstanbulspor: 12 gol

ENNER VALENCİA, AYRICA SÜPER LİG'DE 13 GOL ATAN SİVASSPOR'LA AYNI SAYIDA GOLE SAHİP.

Penaltıda tüm takımların önünde

Giresunspor'a attığı penaltı golüyle bu sezon altıncı penaltı golünü atan Enner Valencia, bu golüyle Süper Lig'deki diğer 18 takımı geride bırakmış oldu. Ligde Valencia'dan sonra en çok penaltı golü atan takım 5 golle Trabzonspor.

Senin için hazırladığımız haberler