Enner Valencia: "Harika Bir Grubumuz Var"

20.11.2022 - 22:00 | Son Güncellenme: 20.11.2022 - 22:18

2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılış maçında Ekvador'un, Katar'ı 2-0 yendiği karşılaşmada 2 gol atan Fenerbahçeli Enner Valencia, maç sonu açıklamalar yaptı.

Enner Valencia: "Harika Bir Grubumuz Var"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılış maçında Ekvador, Fenerbahçeli Enner Valencia'nın golleriyle ev sahibi Katar'ı 2-0 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı.

"Bize inandılar"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Enner Valencia, "Bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Nereden geldiklerini bilmiyoruz ama burada bizimleler ve bize inandılar. Burada bulunan ailelerimize, bu takımı oluşturan herkese teşekkür etmek istiyoruz.

"Bugün ilk adımı attık"

Oluşturduğumuz takıma inanıyoruz ve bugün ilk adımı attık. Bundan sonra ne olacağını görmek için yolumuza devam etmeliyiz" dedi.

İlgini Çekebilir
Katar Katar Valencia!
Habere Git

"Bunu hak ediyoruz"

Açıklamalarına devam eden Valencia, "Dünya Kupası tarihinde Ekvador ile en çok gol atan Ekvadorlu oyuncu olmak gerçekten büyük bir mutluluk. Bunu inkar etmeyeceğim. Ama beni en çok mutlu eden şey, takım arkadaşlarımın gülümsediğini görmek, her antrenmandan ve mücadeleden ne kadar zevk aldığımızı görmek. Harika bir grubumuz var, bunu hak ediyoruz ve nice zaferlerin önümüze çıkacağını biliyoruz" şeklinde konuştu. 

Sakatlık açıklaması

Sakatlık durumuyla ilgili sözlerine devam eden golcü oyuncu, "Maçta dizime ve ayak bileğime küçük darbe aldım. Doktorlarımız kontrolleri yapacak. Dünya Kupası'nda takımımla birlikte olmak istiyorum ve bunun için elimden geleni yapacağım" ifadelerini kullandı.

Maçın oyuncusu Valencia

Öte yandan, karşılaşmada 2 gol atan Enner Valencia, Katar-Ekvador maçının en iyi oyuncusu seçildi.

İlgini Çekebilir
Dünya Kupası'nı Fenerbahçeli Valencia açtı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler