Enner Valencia’nın Menajeri Chalo Vargas'tan Flaş Sözler: "Görüşmeler Yaptık"

23.05.2023 - 15:30 | Son Güncellenme: 23.05.2023 - 15:44

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen Ekvadorlu yıldız Enner Valencia’nın menajeri Chalo Vargas, flaş açıklamalar yaptı.

Enner Valencia’nın Menajeri Chalo Vargas'tan Flaş Sözler: "Görüşmeler Yaptık"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Enner Valencia’nın geleceğiyle ilgili menajeri Chalo Vargas flaş açıklamalarda bulundu.

"Cuma günü karar vereceğiz"

Diario Ole Ecuador'a konuşan Vargas, "Cuma günü Enner ve ailesiyle birlikte masadaki seçeneklere karar vereceğiz. Olası bir sözleşme yenileme için önceliğimiz her zaman Fenerbahçe oldu. 

Birçok takımla görüşmeler yapıldı

Ancak aynı şekilde Brezilya, Meksika, Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir şehir) ve Suudi Arabistan'dan takımlarla da görüşmeler yaptık" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Altay Bayındır sevinci!
Habere Git

"Dubai ve Suudi Arabistan'daki teklifleri geri planda bırakıyoruz"

Açıklamalarına devam eden Vargas, "Dubai ve Suudi Arabistan'daki bu teklifleri geri planda bırakıyoruz. Bugün Enner Valencia için en önemli şey futbol. Enner 33 yaşında ve yaşına rağmen kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. 

"Milli Takım'da oynamaya devam etmek istiyor"

Milli Takım'da oynamaya devam etmek istiyor ve alınacak karar daha çok bununla ilgili olacak. Ekonomik durumu bir kenara bırakmayacağız ama onu Milli Takım'a yakın tutacak sportif yönüne öncelik vereceğiz" şeklinde konuştu.

Internacional ile anlaştı iddiası

Bilindiği üzere, yıldız oyuncunun Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Internacional ile prensipte anlaştığı iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe gözünü Türkiye Kupası'na dikti
Habere Git

Fenerbahçe kariyeri

28 Ağustos 2020 tarihinde Meksika kulübü Tigres UANL'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olan 33 yaşındaki golcü oyuncu, sarı-larivertli takım ile çıktığı 112 kkarşılaşmada 58 gol ve 16 asist kaydetti.

Kariyerinde en çok golü (58) sarı-lacivertli takımda kaydeden Ekvadorlu yıldız, bu sezon görev aldığı 44 maçta ise 32 gol ve 6 asistlik müthiş bir performans ortaya koydu.

Oynadığı kulüplerdeki performansı:

  • Tigres: 118 maç, 34 gol, 14 asist
  • Emelec: 117 maç, 23 gol, 21 asist
  • Fenerbahçe: 112 maç, 58 gol, 16 asist
  • West Ham United: 68 maç, 10 gol, 7 asist
  • West Ham United U21: 1 maç 1 gol
  • Pachuca: 24 maç, 18 gol, 2 asist


İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Samet için 48 saat beklerse TFF ne yapacak?
Habere Git

Milli maç kariyeri

  • 77 maç, 38 gol, 12 asist


Senin için hazırladığımız haberler