Valentin Rosier için 'kum saati' tersine döndü

18.07.2021 - 00:01 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 00:07

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ın hücum oyuncusu Kevin N'Koudou, Valentin Rosier'in sosyal medya paylaşımına çok konuşulacak bir yorum yaptı. İşte detaylar...

Valentin Rosier için 'kum saati' tersine döndü

AJANSSPOR - HABER

 

Beşiktaş'ın sezon başında Sporting Lizbon'dan kiraladığı Valentin Rosier, adım adım Beşiktaş'a yaklaşıyor. Rosier'in siyah-beyazlı ekipten takım arkadaşı Kevin N'Koudou, sosyal medyadan çok konuşulacak bir yorum yaptı. 

Kum saati iması

Rosier'in sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa Beşiktaşlı N'Koudou bol keseden 'kum saati' emojili bir yorum yaptı. Gün içerisinde siyah-beyazlı ekibin Rosier'in takımıyla anlaştığına dair bir iddia ortaya çıkmıştı.

İki oyuncuyla da anlaşma sağlandı

Fanatik'ten Gökmen Özcan, Beşiktaş'ın Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal'la anlaştığını haberleştirdi. İlgili haberde, Rosier'in kulübüne 4.4 milyon Euro; oyuncuya yıllık 1.4 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay verildiği ileri sürülüyor. Ghezzal transferinde de Beşiktaş, Leicester'a 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Futbolcu da yıllık 2.4 milyon Euro'ya oynamayı kabul etti. 

Valentin Rosier'in istatistikleri

Beşiktaş formasıyla profesyonel kariyerinin ilk golünü atan Rosier, sezonun en istikrarlı isimlerinden biriydi. 24 yaşındaki sağ bek, Beşiktaş'la 37 maça çıkarken 3 gol, 6 asistlik performansıyla yıldızlaştı. 

Senin için hazırladığımız haberler