İngiltere Championship Ekiplerinden Watford Valerien Ismael İle Anlaştı

10.05.2023 - 22:50 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 23:13

Sezon içerisinde Beşiktaş'tan ayrılan Fransız teknik direktör Valerien Ismael, İngiltere Championship ekibi Watford ile sözleşme imzaladı.

İngiltere Championship Ekiplerinden Watford Valerien Ismael İle Anlaştı

AJANSSPOR-HABER

İngiltere SkyBet Champioship ekiplerinden Watford teknik direkötrlük görevine son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Fransız çalıştırıcı Valerien Ismael'i getirdi.

Anlaşma 1.5 yıllık

Fransız teknik adam "Geyikler" lakaplı ekip ile bu sezonunun kalanı ve 2023-2024 sezonunu kapsayacak sözleşmeye imza attı.

Bu sezon 10 maç dayanabildi

Geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası takımın başına geçen 47 yaşındaki Ismael, bu sezon Beşiktaş'ın başında 10 maça çıkarken; 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael'in yeni adresi belli oluyor!
Habere Git

Geçen sezonun sonunda takımın başına geçti

Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası geçen sezonunun son 8 maçında takımı çalıştıran Fransız bu maçlarda 4 galibiyet çıkarabildi.

"Türkiye ya cennet ya cehennem"

Geçtiğimiz günlerde Alman yayın organı Merkur’a konuşan Ismael "İngiltere ve Türkiye’de patron tamamen teknik direktör. Bir de fikirleri olan kulüp sahipleri ya da başkanlar var” derken Beşiktaş dönemi için şunları söyledi: “Türkiye’de cennet ile cehennem arasında bir yer yok, ikisinden biri. Beşiktaş ile harika bir 7 ay geçirdim ama baskı çok yüksekti. Her zaman kazanmak zorundaydık. Beraberlik bile yetmiyordu." ifadelerini kullanmıştı.

Play-off ümitleri bitti

Bu sezona Chris Wilder ile başlayan Watford 63 ouan ile Championship'te 11. sırada bulunuyor. Play-off için ümidi bulunmayan "Geyikler" geçtiğimiz sezon Premier League'den düşmüştü.

İlgini Çekebilir
Ünlü yorumcudan Şenol Güneş'e Valerien Ismael eleştirisi: "Anlayamadık!"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler