Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Valerien Ismael İstanbul'a Geldi

24.03.2022 - 23:40 | Son Güncellenme: 25.03.2022 - 08:10

Beşiktaş'un Önder Karaveli'nin yerine anlaştığı yeni teknik direktör Valerien Ismael, Manchester'dan İstanbul'a geldi. Uçak iniş yaptı. Sözleşme ne zaman imzalanacak?

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Valerien Ismael İstanbul'a Geldi

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta Önder Karaveli'nin yerine prensipte anlaşma sağladığı yeni teknik direktör Valerien Ismael'i taşıyan uçak, İstanbul'a iniş yaptı.

Sözleşme yarın imzalanacak

Manchester'dan İstanbul'a gelen 46 yaşındaki Fransız teknik adamın, yarın 15.00'da, resmi sözleşmeye imza atarak, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olması bekleniyor. Valerien Ismael'in imza töreni, Vodafone Park'ta yapılacak.

 

 

Valerien Ismael'in karnesi

Almanya'nın Hannover takımında Genel Müdür yardımcılığı pozisyonunda futbol adamlığına başlayan Valerien Ismael, 2011/12 sezonunda kulübün 2. takımında teknik direktörlük yaptı. Wolsburg 2 takımında 2013/14 sezonunda çalışan Ismael, Nürnberg, Apollon Smyrnis, LASK, Barnsley ve son olarak West Bromwich gibi kulüplerde birinci adamlık yaptı.

West Bromwich ile 31 maç

West Bromwich'in başında 7 ay görev yapan teknik adam, 31 maça çıktı. Valerien Ismael bu karşılaşmaların 12'sini kazanırken, 9'unda berabere kaldı. Fransız çalıştırıcı 10 maçta ise sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. 31 mücadelede 45 puan toplayan Ismael, 1,45 puan ortalaması ile West Bromwich kariyerini noktaladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Önder Karaveli'nin durumu belli oldu
Habere Git

İlk maç Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, bu mücadeleye yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile çıkmayı hedefliyor. Bu maçta Önder Karaveli, Fransız çalıştırıcıya yardımcı olacak.

Senin için hazırladığımız haberler