Beşiktaş'a Jed Wallace'dan kötü haber

01.05.2022 - 13:16 | Son Güncellenme: 01.05.2022 - 13:57

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'a, kadrosuna katmak istediği futbolcular arasında yer alan İngiliz futbolcu Jed Wallace'dan kötü haber geldi. İşte detaylar...

Beşiktaş'a Jed Wallace'dan kötü haber

Teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde ligi en iyi yerde bitirip Avrupa kupalarına katılmak isteyen Beşiktaş, gelecek sezon ligde şampiyonluk Avrupa'da başarı getirecek bir kadro kurmak için çalışmalara başladı.

Jed Wallace'dan kötü haber

Teknik direktör Ismael'in istekleri doğrultusunda takıma uygun isimleri transfer etmek için kolları sıvayan siyah beyazlıların transfer listesinde yer aldığı ileri sürülen Jed Wallace'dan kötü haber geldi.

Wallace için Bromwich iddiası

Fotomaç'ın İngiliz basınında derlediği habere göre; Championship ekibi Milwall'da forma giyen 28 yaşındaki kanat oyuncusunun yeni adresinin Valerien Ismael'in eski takımı olan West Bromwich olabileceği iddia edildi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor

Kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olması nedeniyle Beşiktaş'ın bedelsiz olarak kadrsuna katmayı planladığı yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 7 milyon Euro.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş derbi öncesi moral peşinde! İşte Kayseri maçı 11'i...
Habere Git

Jed Wallace'ın performansı

Sağ ve sol kanatta görev yapabilen 28 yaşındaki İngiliz oyuncu bu sezon Milwall formasıyla 38 maça çıkarken, 6 gol ve 12 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler