Valerien İsmael'i Emirhan İlkhan'ın transferi şoke etti!

30.07.2022 - 21:35 | Son Güncellenme: 31.07.2022 - 00:04

Vodafone Park'taki yeni sezon açılış töreninde İtalyan ekibi Sampdoria ile karşılaşan Beşiktaş'ta 1-1 biten maçın ardından Valerien İsmael ve Oğuzhan Akgün konuştu.

Valerien İsmael'i Emirhan İlkhan'ın transferi şoke etti!

Beşiktaş 2022-2023 sezonu Vodafone Park'ta  Sampdoria ile yaptığı maçla açtı. Karşılaşma Sabiri ve Weghorst'un karşılıklı golleriyle 1-1 berabere sona erdi. Maçın ardından genç oyuncu Oğuzhan Akgün ve teknik direktör Valerien İsmael konuştu. 

Hocam nerede görev verirse orada oynarım

Oğuzhan Akgün "3-4 tane hazırlık maçı oynadık. Bu da sonuncusuydu. Taraftarımıza karşı ilk maçımızı oynadık. Şanssız bir gol yedik. Olur böyle. 1 hafta önce Ridvan gitti. Onun yerini tabii ki dolduramayız. Hocam nerede görev verirse orada oynarım. Çalışmalarımın karşılığını alıyorum. Hocama teşekkür ediyorum. Bugün 11'de bana yer verdi. 4'lünün solunda oynamak daha kolay. 3'lüde çok ileri-geri gidiliyor, bu da çok yoruyor. Ama ikisini de oynayabiliyorum." 

4'lü de oynayabildiğimizi göstermiş olduk

Valerien Ismael "Her zamanki gibi atmosfer harikaydı. Burada oynamak her zaman çok güzel olmuştur. İyi başlıyoruz, hazırız. Kayserispor maçını bekliyoruz. Sezon başı tam da böyle bir şeydir. Her şeyi denersiniz. İspanya'daki maçlar bende endişe yaratmamıştı. Bir yorgunluk vardı. Buraya geldikten sonra ekibimle konuştuk. Nasıl daha domine edebiliriz diye düşündük. Ön tarafta çoğalmak için geriden bir adam eksiltmeliydik. 3-4-3 ve 4'lü de oynayabildiğimizi göstermiş olduk."
 
 
 
 
 

Emirhan İlkhan'ın transferi şok etti

Valerien Ismael Emirhan'ın transferi hakkında konuşurken "Bu durum bir şok etkisi yarattı. Kulübün çabalarıyla daha yeni sözleşme imzalamıştı. Durum henüz net değil. Şu anda oyuncu Beşiktaş'ın oyuncusu. Beşiktaş'ın formasını gururla terletmesi gerekiyor. Çok iyi bir sezon başı geçirdik. 6 haftalık sıkı çalışmanın sonucunda bazı noktalarda yorgunluk çok belirgindi henüz yüzde 100 değiliz. Ama başlangıcı yapacak kadar iyi hissediyoruz. Rakibi 90 dakika baskı altına alabiliriz. Bugün 5 gol de atabilirdik." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler