VALORANT Topluluk Turnuvaları başladı!

22.05.2023 - 00:32 | Son Güncellenme: 22.05.2023 - 01:03

VALORANT Topluluk Turnuvaları için neler yapmak gerekir ve ödül kaç ₺? Soruların cevabı detaylarda!

VALORANT Topluluk Turnuvaları başladı!

VALORANT Topluluk turnuvası için kayıtlar başladı mı?

Mayıs ayının 29-30-31 tarihlerinde olacak olan 34.000₺ civarında ödül mükâfatına sahip, VALORANT Topluluk Turnuvası için kayıtlar başladı. Ekibinizi hazırlayın ve büyük ödülün sahibi olun.

Topluluk Turnuvası için nasıl kayıt yaptırılır?

Topluluk Turnuvalarının tüm işlemleri TETO Games platformu sayesinde süregelecek. Turnuvaya katılabilmek için tetogames.com adresi üzerinden tüm ekip oyuncularının platforma girmesi, sonra da ekip liderinin platform üzerinden takım için kayıt yapması ve takım oyuncularını kurduğu takıma alması gerekmektedir. Bu meşgaleleri başarı ile yaptıktan sonra turnuvaya kayıt olabilirsiniz. Daha detaylı kayıt işlemleri için ve kuralları öğrenebilmek için platformu ziyaret etmeniz daha yararlı olacaktır             

İletişim nasıl kurulacak ve ödül dağıtımı takımlar arasında nasıl olacak?

Tüm turnuva ve iletişim ağı TETO Games discord sunucusunda ilerleyecek, bu sebepten ötürü tüm takım oyuncularının sunucuya dâhil olmaları zaruridir. Discord sunucusuna katılmak için platforma girip, oradaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Takımlar arası ödül dağıtımı:

  • 1.takım - 12.500₺
  • 2.takım - 9.500₺
  • 3.takım - 7.000₺
  • 4.takım - 5.000₺

"Belirtilen ödüller, takım başına verilecek toplam miktarı göstermektedir. Ödüller 'Migros dijital hediye kodu' olarak verilecektir. Etkinlik ödülleri, 15 Haziran 2023 tarihine kadar kazanan takımların oyuncularına ulaştırılacaktır."

Tüm oyunculara şimdiden hayırlı olsun.

Senin için hazırladığımız haberler