Van Hooijdonk'tan Cocu'ya uyarılar: 'PSV'deki gibi olmayacak.'

19.06.2018 - 09:29 | Son Güncellenme: 19.06.2018 - 12:29

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Pierre van Hooijdonk, Cocu'nun sarı lacivertli ekibin yeni teknik direktörü olmasıyla ilgili flaş değerlendirmelerde bulundu.

Van Hooijdonk'tan Cocu'ya uyarılar: 'PSV'deki gibi olmayacak.'

Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden Pierre van Hooijdonk, Phillip Cocu'ya uyarılarda bulundu.

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman dönemi resmen sona erdi. Sarı lacivertlilerin yakın zamanda Cocu'yu yeni teknik direktör olarak açıklaması beklenirken Van Hooijdonk'tan flaş açıklamalar geldi.

Van Hooijdonk bunu beklemiyordu!

Voetbal International'e konuşan Hollandalı isim, "Dürüst olmak gerekirse Cocu'nun Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olacağını düşünmemiştim. Çünkü boştaki teknik direktörlerden biriyle anlaşılacağını zannediyordum" ifadelerini kullandı. 

Cocu'nun tercihine neden hak verdi?

Bu seçimden dolayı iki tarafa da hak verdiğini söyleyen Van Hooijdonk, "Fenerbahçe'de başarı elde etmek için birçok fırsat var. Ayrıca PSV'den güzel zamanda ayrılıyor. Marcel Brands'ın Everton'a gidişi ve bazı oyuncuların takımdan ayrılacak olması bu kararı vermesinde etkili olmuştur" dedi. 

Van Hooijdonk'tan Cocu'ya önemli uyarılar!

Hooijdonk, bu yeni macerada Cocu'ya Türkiye'yle ilgili uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi: "Kesinlikle Fenerbahçe'ye uyacaktır. Ama Türk futbolunun kurallarını özümsemek zorunda. Medya baskısı, fanatik taraftarlar ve birçok şey. Bu, idmanları yapıp maça çıkmaktan çok daha fazlası. Durum PSV'deki gibi olmayacak. Onu bekleyen şeylere iyi hazırlanmak zorunda."

Öte yandan Hollanda'nın Algemeen Dagblad gazetesi Fenerbahçe ile PSV'nin bugün ya da yarın Cocu'nun bonservisi konusunda anlaşacağını ve Hollandalı teknik adamın ay sonuna doğru Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olarak açıklanacağını duyurdu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler