Van Persie golleri attı! Formayı kaptı

05.05.2017 - 05:23 | Son Güncellenme: 05.05.2017 - 05:23

Fenerbahçe’de dünkü antrenmana Hollandalı forvet damgasını vurdu. Van Persie, dar alanda oynanan çift kale maçta golleriyle şov yaptı. Advocaat, idman sonrası vatandaşını özel olarak kutladı.

Sarı-Lacivertliler’de Beşiktaş maçının hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Fenerbahçe’nin dün sabahki provasına damga vuran isim Robin van Persie oldu. Derbilerde genelde iyi bir performans sergileyen tecrübeli forvet, dünkü çalışmanın son bölümünde dar alanda oynanan çift kale maçta tam anlamıyla şov yaptı.

Karşı takımdaki arkadaşları, Van Persie’yi bir türlü durduramadı. Hollandalı yıldız, golleri peş peşe sıraladı. Hırslı bir şekilde derbiye hazırlanan RvP, çift kalenin ardından hocası Advocaat’tan özel tebrik aldı. Advocaat, öğrencisine, “Formun ve isteğin çok iyi. Bunu pazar günü sahaya da yansıtırsan, işimiz kolaylaşır” sözleriyle övdü.

Derbileri seviyor

Robin van Persie, bu sezon ilk yarıdaki Galatasaray derbisinde 2 kez fileleri sarsmıştı. Hollandalı yıldız, Beşiktaş ile deplasmanda oynanan Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında da maçın tek golünü kaydederek Fenerbahçe’yi çeyrek finale taşımıştı. Kariyeri boyunca derbilere çok farklı hazırlanan Robin van Persie, pazar günü yine takımının en önemli kozu olmaya kararlı.(Fanatik)

 

Senin için hazırladığımız haberler