Van Persie'de kritik gün salı!

12.11.2017 - 09:17 | Son Güncellenme: 12.11.2017 - 09:17

Van Persie'de kritik gün salı!

Aylar süren sakatlığının ardından antrenmanlara başlayan Robin Van Persie, yeniden forma giymek için gün sayarken, teknik direktör Aykut Kocaman’dan önemli bir uyarı geldi...

Kocaman, geçmişte Vitor Pereira ve Dick Advocaat’a, “Benim adım Robin van Persie... Sakat ya da cezalı değilsem takımda ben oynarım” yaklaşımında bulunan Hollandalı futbolcuya taviz vermedi.
Eski takımı Feyenoord’a gitmek için can atan Van Persie ile özel bir görüşme yapan Kocaman’ın “Gitmek istiyorsan bunun için çok çalışıp eski günlerine döndüğünü kanıtlamalısın.
Fenerbahçe’de kalmak istiyorsan da aynı şekilde çok çalışıp, forma yarışındaki rakiplerin Janssen, Soldado ve Fernandao’yu geçmelisin” dediği belirtildi.
Salı günü son kez uyarıp, ‘Karar ver’ diyecek Aykut Kocaman’ın ayrıca Van Persie’ye, fizik kondisyon açısından takım arkadaşlarının çok gerisinde olduğunu hatırlatarak şunları söylediği ifade edildi:
“Ben elbette ki oynamaya hazır bir Robin van Persie’yi takımımda görmeyi çok isterim. Ama şu an fiziksel açıdan hazır değilsin. Eğer oynayacak duruma gelir ve isminin hakkını verirsen hem sen kazanırsın hem Fenerbahçe.”

Bu arada Robin van Persie’nin Fenerbahçe’deki geleceğinde, salı günü Aykut Kocaman ile yapacağı görüşmenin belirleyici olacak. Kocaman bu toplantıda Hollandalı futbolcuyu son kez uyarıp bir karar vermesini isteyecek. (Hürriyet)

Senin için hazırladığımız haberler