Vanspor FK Başkanı görevinden istifa etti!

26.11.2023 - 17:21 | Son Güncellenme: 26.11.2023 - 17:24

Son Dakika Haberleri: TFF 2. Lig Beyaz Grup takımı Vanspor FK'nin Başkanı Ferhat Kıyak'ın, görevinden istifa ettiği duyuruldu. İşte detaylar...

Vanspor FK Başkanı görevinden istifa etti!

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor FK, kendi evinde Nazilli Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Van Sesi Gazetesinin haberine göre, maç sonrası açıklamalarda bulunan Vanspor FK As Başkanı Erol Temel, Kulüp Başkanı Ferhat Kıyak'ın görevinden istifa ettiğini kamuoyuna belirtti. As Başkan Erol Temel, yaptığı açıklamada bu istifayı kabul etmek istemediklerini ve bu konuyu olağan toplantı sonrası karara bağlayacaklarını kamuoyuna açıkladı. 

Erol Temel: "Başkanımız yalnız kaldığını açıkladı"

Vanspor FK As Başkanı Erol Temel, Başkan Ferhat Kıyak'ın sunduğu istifa yazısında birçok sebep yüzünden istifa ettiğini açıkladı. Temel, "Başkanımızın yönetim kurulumuza sunmuş olduğu istifası bizleri derinden üzmüştür. Sunduğu istifada yalnız kaldığını, verilen taahhütlerin yerine getirilmediği gibi birçok sebebi sıralamıştır" dedi. 

Erol Temel: "Bu ahengin bozulmasından yana değiliz"

Vanspor FK As Başkanı Erol Temel, Başkan Ferhat Kıyak'ın istifası hakkında, "Yakalanan başarının devamını sağlamak adına, bizlerde bu ahengin bozulmasından yana değiliz" ifadelerini kullandı.

Dün Nurullah Aslan'ı destekledi, bugün istifa etti

Vanspor FK, dün gazeteci Murat Ağırel'in Nurullah Aslan hakkında yaptığı haber sonrası açıklama yayımladı ve oyuncusunu destekledi. Bugün ise görevinden istifa ettiğini açıklayan Başkan Ferhat Kıyak, As Başkan Erol Temel'in ısrarına rağmen istifasından vazgeçmedi. 

Murat Ağırel'in iddiası neydi?

Gazeteci Murat Ağırel, Nurullah Aslan'ın Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemde onun adına Eyüpsporlu yöneticilere, "500 bin TL verin maçı organize edelim" denildiğini ve Murat Özkaya'nın Gençlerbirliği yöneticilerini arayıp durumu bildirdiğini, 26 yaşındaki kaleci Nurullah Aslan'ın da maça bu yüzden çıkmadığını iddia etmişti. 

Nurullah Aslan hukuki yollara başvurdu

Murat Ağırel'in iddiaları sonrası Vanspor FK'nin resmi hesabından yaptığı dünkü açıklamada, oyuncularının yasal yollara başvurduğunu ve konunun takipçisi olacaklarını ifade ettiler. Ayrıca Vanspor FK, Nurullah Aslan'ın yanında olduklarını da yazılarında ifade etti. 

Senin için hazırladığımız haberler